11 C
Пловдив
сряда, февруари 28, 2024

Отново: Обявиха обществена поръчка за преустройство на Летния театър в Габрово

Община Габрово отново обяви процедурата за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Основен ремонт с преустройство на сградите и съоръженията на комплекс „Летен театър“ за създаване на младежки център в Габрово“.

Поръчката ще се изпълнява в рамките на проект „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център – Габрово”, финансиран чрез Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.“.

В съответствие с изискванията ще се обособят необходимите зали и сервизни помещения, които да могат да функционират и да се организират гъвкаво за съответните тематични програми. Те включват:

споделено работно пространство за сътрудничество и съвместна работа на младежите и екипите, съставено от мултифункционални пространства за обучения, дебати, изложби, занимателни игри, култура и творчески активности;

конферентна зала, оборудвана с мултимедия и всички необходими атрибути за провеждане на големи публични събития;

зона за достъп до мрежа с компютри, принтери/плотери, интернет и друга приложна техника;

танцово и репетиционно студио с озвучителна и осветителна техника, подходяща за открити и закрити пространства

звукозаписно и прожекционно студио;

библиотека и фонотека;

сервизна зона с кафе за срещи и почивка.

В предмета на поръчката влизат три подобекта. Първият е за реконструкция и преустройство на съществуващите сгради. Вторият е за основен ремонт на амфитеатъра и съоръженията към него. Третият – приемна и обслужваща сграда към младежки център – Габрово.

Срокът за изпълнение на строителните дейности, предмет на поръчката, е по предложение на участника, но не повече от: за първи и втори подобект – общо 350 календарни дни, за трети – 350 календарни дни.

Related Articles

Варна: Търси се финансиране за строеж и реновиране на спортни обекти

В Община Варна работят активно за подобряване на спортната инфраструктура в града. Към този момент изграждането на басейни в район „Аспарухово“ и в кв....

Обсъждат концепцията за интегрирано териториално развитие на Лом, Димово и Оряхово

На 23 февруари в Лом ще се проведе обществено обсъждане на концепцията за интегрирано териториално развитие на Лом, Димово и Оряхово. Срещата се организира...

Община Троян с 4 нови проекта

- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ