20 C
Пловдив
неделя, септември 24, 2023

Отменят церемонията „Ideal Standard Баня на годината 2019“

Официалната церемония на конкурса „Ideal Standard Баня на годината 2019“ обявена за 5.03.2020 в Sofia Event Center няма да се състои, информират организаторите и поднасят своите извинения.

Съгласно международната политика на Ideal Standard са приети редица превантивни здравни мерки, които ограничават събирането на голяма аудитория на едно място. Също така компанията се съобразява със съветите на Министерствата на здравеопазването в България и Италия.

Поради извънредното здравно положение, въведено в Италия, дизайнерът Роберто Паломба също не може да напуска страната и да присъства на събитието.

Победителите в националния конкурс „Баня на годината 2019“ ще получат своите отличия в камерен състав на 5-ти март от мениджърския екип на Ideal Standard. Официалното представяне на Atelier Collections от Роберто Паломба в България ще се състои по-късно през годината, уточняват организаторите.

Related Articles

След реставрация: Откриват официално Къща „Павлити“ в Стария Пловдив

Общински институт „Старинен Пловдив“ ще открие официално след реставрация една от архитектурните перли на Стария град - Къща „Павлити“. Събитието е утре - 19...

Вековно дърво в Плевен указва историческите и културни забележителности

Указателни табели, насочващи към историческите и културните забележителности на Плевен, бяха монтирани на дънера на дърво, което е на близо 150 години. Дънерът се...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ