20 C
Пловдив
вторник, май 28, 2024

Отлагат за 2022г. изложенията „Техномебел“ и „Светът на мебелите“

Специализираните изложения „Техномебел“ и „Светът на мебелите“ се отлагат за 2022г., информират от Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост и Интер Експо Център. Причина са затегнатите противоепидемични мерки и въвеждането на задължителен зелен сертификат за всички организатори, участници, партньори и посетители на територията на изложенията.

В настоящите условия не е възможно обезпечаването на качествена и професионална изложбена изява, както и съпътстваща програма с участие на подходящи международни лектори, считат организаторите.

Съобразно развитието на здравната ситуация през следващите месеци ще бъдат избрани нови дати за провеждане на изложенията през 2022 г.

Related Articles

Шест габровски проекта одобрени за финансиране по ПУДООС

Община Габрово, Центърът за специална образователна подкрепа (ЦСОП), гимназиите „Пенчо Семов“ и „Акад. Иван Гюзелев“, училище „Ран Босилек“ и Детска градина „Мики Маус“ получават...

Монтират ново осветление по ул. “Шести септември“ в столицата

Започна изпълнението на проекта за ново осветление по ул. “Шести септември“ в София, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Предвижда се да бъдат монтирани 19...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ