2 C
Пловдив
събота, декември 2, 2023

Отлагат за 2022г. изложенията „Техномебел“ и „Светът на мебелите“

Специализираните изложения „Техномебел“ и „Светът на мебелите“ се отлагат за 2022г., информират от Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост и Интер Експо Център. Причина са затегнатите противоепидемични мерки и въвеждането на задължителен зелен сертификат за всички организатори, участници, партньори и посетители на територията на изложенията.

В настоящите условия не е възможно обезпечаването на качествена и професионална изложбена изява, както и съпътстваща програма с участие на подходящи международни лектори, считат организаторите.

Съобразно развитието на здравната ситуация през следващите месеци ще бъдат избрани нови дати за провеждане на изложенията през 2022 г.

Related Articles

Изграждат интермодален хъб за превоз на стоки

Трите терминала ще бъдат разположени в Пловдив, София и Бургас „Тракия икономическа зона“ със свои партньори от Италия ще изгради мащабен интермодален хъб с три...

Откриват паметник на Колю Фичето пред сградата на КСБ

На 30 ноември от 13:00 ч. пред сградата на Камарата на строителите в България ще се състои официалното откриване на паметник на Колю Фичето....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ