4 C
Пловдив
сряда, февруари 21, 2024

Откриха нов паркинг на онкологичния център в Пловдив 

Кметът Здравко Димитров и управителят на „Комплексен онкологичен център-Пловдив“ ЕООД д-р Парашкев Цветков прерязаха лентата при откриването на новия паркинг към центъра. Той е с 95 паркоместа, като 15 от тях са за инвалиди. Изградени са и 20 стоянки за велосипеди, както и зарядна колонка за електромобили. Паркингът е на площ от 10 декара, а инвестицията надхвърля 360 хиляди лева. С построяването на новия паркинг ще се даде на мястото на стария да бъде построен нов корпус, с който „КОЦ-Пловдив“ няма да бъде на две места.

Обещах, че ще полагаме грижи за общинското здравеопазване и това е една от стъпките в тази посока. Хората идват тук със своите грижи и болки и с построяването на удобен паркинг поне малко се опитваме да ги улесним. Открити сме да правим още за здравеопазването и чакаме вашите предложения“, обърна се кметът към работещите в центъра.

Ние с нашите пациенти сме от една и съща страна на барикадата и такива придобивки са важни. Само в днешния ден в Центъра са приети над 100 души, така че виждате, че паркингът се използва пълноценно още от откриването“, заяви д-р Цветков в приветствието си.

 

Related Articles

Сливат НАП и Митниците в единна приходна агенция

Министерството на финансите започва работа по създаване на единна приходна агенция. Предвижда се тя да обедини Националната агенция за приходите и Агенция "Митници". Във връзка...

До 2026 година: Пускат нови 8 влака в софийското метро

Нови 8 влака ще возят пътниците в софийското метро през 2026 г. Те ще бъдат произведени от един от най-големите европейски индустриални конгломерати –...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ