24 C
Пловдив
вторник, септември 26, 2023

Откриват първата за това лято фотоизложба на открито във Варна

„Копнеж по Италия“ е първата за Лято 2020 фотоизложба във Варна. Тя ще бъде експонирана на мобилните конструкции до Слънчевия часовник в Морската градина и се открива днес 4-ти юни, от 18 часа.

Автор на 28-те цветни фотографии от различни части на Ботуша е Евгени Димитров. Изложбата е по инициатива на Италианския културен институт в София, съвместно с Община Варна и агенция „БулФото“.

На събитието ще присъстват директорът на Италианския културен институт в София – Луиджина Педди, генералният консул на Република Италия във Варна – Антонио Таркуинио, представители на Община Варна и на културните институции в града. Фотоизложбата ще бъде на вниманието на жителите и гостите на морската столица до 20-и юни.

Related Articles

Котел: 15-метров портрет на Георги Раковски изрисуваха Nasimo и Sve

15 метров стенопис с лика на Георги Раковски изработиха в Котел стрийт артистите Станислав Трифонов-Nasimo и Светлозар Янков-Sve, съобщиха от общината. Най-големият живописен портрет...

Изложба на именития Кристо в музей галерия „Анел“

„Кристо – поетика на необикновеното“ е изложба, която представя забележителната артистична визия и трансформиращите инсталации на известния художник Кристо. От 21 септември до 10...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ