23 C
Пловдив
сряда, септември 27, 2023

Отварят офертите на кандидатите за довършване на „Колежа“ в Пловдив

За днес от 14,00 часа е насрочено отварянето на офертите на кандидатите по обществената поръчка за довършване на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

Победителят трябва да изпълни поръчката в срок от 2 години (730 дни), като прогнозната стойност е 44 348 399,28 лв без ДДС.

Държавата отпусна финансиране от едва 25 млн. лева с ДДС и за момента няма яснота от къде ще дойде останалата сума за довършването на съоръжението, известно още като „Колежа“.

Едно от най-важните условия, на които победителят в надпреварата за довършването на стадиона трябва да отговаря, е да има реализиран общ оборот от минимум 40 милиона лева за последните три приключили финансови години.

След избора на изпълнител, остава правото някой от останалите кандидати за обществената поръчка да обжалва в законово регламентирания срок.

Related Articles

Монтираха първа соларна автобусна спирка в община Разград

Първа соларна автобусна спирка, на която има и станция за зареждане на телефони е монтирана в община Разград. Тя е на главната улица в...

Старт: Първа копка на спортни зали за 7 млн. лева в Пловдив

Тренировъчният център за баскетбол и волейбол ще бъде в район „Западен” С церемония „Първа копка“ започва изграждането на две спортни зали с топла връзка в...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ