20 C
Пловдив
вторник, май 28, 2024

Отбелязваме седмицата на ландшафтната архитектура

От днес, 26 април, до 29 април включително ще се проведе „Седмица на ландшафтната архитектура“ на територията на кампуса на Лесотехническия университет в София.

Събитието се провежда всяка година през месеца на ландшафтната архитектура – април. Темата на лекционните презентации през 2022 г. е “През погледа на реализирани специалисти!”.

Програмата включва събития, посветени на ландшафтната архитектура, нейната роля и значение за създаването на качествена среда за живот. Организират се срещи с лектори, работещи в различни направления, свързани със специалността.

Официалното откриване е днес от 13:30 часа, последвано от лекция на тема „Да ръководиш Софийската зоологическа градина“ на л. арх. Добромир Бориславов.

По традиция ще бъде обявен и конкурс за ландшафтни архитекти. Планирани са и две тематични работилници и една графична демонстрация.

По традиция „Седмица на ландшафтната архитектура“ ще завърши с Пролетен бал на 29 април.

Подробности за събитието – тук.

Програма:

Related Articles

Шест габровски проекта одобрени за финансиране по ПУДООС

Община Габрово, Центърът за специална образователна подкрепа (ЦСОП), гимназиите „Пенчо Семов“ и „Акад. Иван Гюзелев“, училище „Ран Босилек“ и Детска градина „Мики Маус“ получават...

Пускат атракционен бус за 24 май до „Хисарлъка“ в Кюстендил

Атракционен бус ще бъде пуснат на 24 май от пл. "Велбъжд" до „Хисарлъка“ над Кюстендил. Возилото е със специална конструкция и е закупено и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ