23 C
Пловдив
сряда, септември 27, 2023

Осмият магазин от веригата „PRAKTIS“ отвори врати в Пловдив

Най-новият строителен хипермаркет от веригата „PRAKTIS“ отвори врати за своите клиенти в Пловдив. Лентата на осмия магазин на известната марка прерязаха кметът на града Здравко Димитров и собственикът Любен Милчев.

Нашата мисия е да бъдем в услуга на клиента. Благодаря на местната администрация, която ни помогна да сътворим този чудесен магазин. Благодаря и на всички, които участваха в процеса на строителството и успяха бързо и качествено да си свършат работата, каза Милчев.

Вярвам, че магазин „PRAKTIS“ в Пловдив съвсем скоро ще стане номер 1 и ще изпревари по брой клиенти останалите градове, каза кметът Здравко Димитров, който поздрави собственика за добрата инвестиция и пожела успех на всички служители.

Търговският комплекс в Пловдив на бул. „България“ 310 е с площ от 7000 кв.м. Предлага над 50 000 артикула за строителство, довършителни работи, железария, инструменти, декорация, двор и градина, селскостопански стоки на утвърдени световни и български производители и брандове. Магазинът разполага с кафе-ресторант, сервизен център, куриерска фирма, център за предоставяне на монтажни услуги и паркинг.

Какво още може да намерите в „PRAKTIS“, очаквайте скоро!

 

 

Related Articles

Решено: Община Минерални бани събаря недовършения Културен дом

От община Минерални бани, хасковска област информират, че е взето решение недовършената сграда за Културен дом да бъде разрушена. Строителството на сградата е започнато...

Създават виртуална карта на изоставените училища в България

Продължава работата по българския павилион на 18-то биенале за архитектура във Венеция, информират от Камарата на архитектите в България. Като част от програмата на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ