7 C
Пловдив
понеделник, март 4, 2024

Осмият магазин от веригата „PRAKTIS“ отвори врати в Пловдив

Най-новият строителен хипермаркет от веригата „PRAKTIS“ отвори врати за своите клиенти в Пловдив. Лентата на осмия магазин на известната марка прерязаха кметът на града Здравко Димитров и собственикът Любен Милчев.

Нашата мисия е да бъдем в услуга на клиента. Благодаря на местната администрация, която ни помогна да сътворим този чудесен магазин. Благодаря и на всички, които участваха в процеса на строителството и успяха бързо и качествено да си свършат работата, каза Милчев.

Вярвам, че магазин „PRAKTIS“ в Пловдив съвсем скоро ще стане номер 1 и ще изпревари по брой клиенти останалите градове, каза кметът Здравко Димитров, който поздрави собственика за добрата инвестиция и пожела успех на всички служители.

Търговският комплекс в Пловдив на бул. „България“ 310 е с площ от 7000 кв.м. Предлага над 50 000 артикула за строителство, довършителни работи, железария, инструменти, декорация, двор и градина, селскостопански стоки на утвърдени световни и български производители и брандове. Магазинът разполага с кафе-ресторант, сервизен център, куриерска фирма, център за предоставяне на монтажни услуги и паркинг.

Какво още може да намерите в „PRAKTIS“, очаквайте скоро!

 

 

Related Articles

Летище Русе с удостоверение за експлоатационна годност

В следващите 12 месеца предстои изработването на Генерален план на дружеството Главна дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация“ (ГД ГВА) издаде на „Еърпорт Русе“ удостоверение за експлоатационна...

Изложба за Старинен Несебър може да се види в Софийския университет

Изложба „Старинен Несебър – синергия на нематериално, материално и подводно културно наследство“ може да се разгледа до 7 март в Централното фоайе на Софийския...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ