23 C
Пловдив
събота, юни 15, 2024

Осмият магазин от веригата „PRAKTIS“ отвори врати в Пловдив

Най-новият строителен хипермаркет от веригата „PRAKTIS“ отвори врати за своите клиенти в Пловдив. Лентата на осмия магазин на известната марка прерязаха кметът на града Здравко Димитров и собственикът Любен Милчев.

Нашата мисия е да бъдем в услуга на клиента. Благодаря на местната администрация, която ни помогна да сътворим този чудесен магазин. Благодаря и на всички, които участваха в процеса на строителството и успяха бързо и качествено да си свършат работата, каза Милчев.

Вярвам, че магазин „PRAKTIS“ в Пловдив съвсем скоро ще стане номер 1 и ще изпревари по брой клиенти останалите градове, каза кметът Здравко Димитров, който поздрави собственика за добрата инвестиция и пожела успех на всички служители.

Търговският комплекс в Пловдив на бул. „България“ 310 е с площ от 7000 кв.м. Предлага над 50 000 артикула за строителство, довършителни работи, железария, инструменти, декорация, двор и градина, селскостопански стоки на утвърдени световни и български производители и брандове. Магазинът разполага с кафе-ресторант, сервизен център, куриерска фирма, център за предоставяне на монтажни услуги и паркинг.

Какво още може да намерите в „PRAKTIS“, очаквайте скоро!

 

 

Related Articles

Габрово се включва в международен проект за зелени инвестиции

Община Габрово ще подобри капацитета си за въвеждане на зелени инвестиции в градското развитие чрез участие в партньорски международен проект по Програма „Интеррег“. Той...

Започва ремонт на 140 спирки на градския транспорт във Варна

Община Варна започва обновяване на 140 спирки на градския транспорт. Дейностите включват почистване, измиване и отстраняване на счупени покрития на спиркозаслоните, информират от администрацията...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ