26 C
Пловдив
събота, септември 23, 2023

Осма фотоизложба „Виж София – заедно строим за хората“

Осмата фотоизложба „Виж София – заедно строим за хората“ ще бъде открита от председателят на Управителния съвет на КСБ инж. Илиян Терзиев на 18 октомври от 13,00 ч. на пешеходния мост над бул. „България“ до НДК. 

Експозицията е съставена от 60 пана със снимки, някои от които заснети въздушно с квадрокоптер (дрон). Те показват знакови съоръжения от пътната, образователната, екологичната инфраструктура в столицата, сред които са новите станции от третата линия на метрото, новоизграденият участък на Софийския околовръстен път, нови сгради на детски градини и училища, облагородени паркове и зони за отдих и др. Изложбата е посветена на Деня на строителя – Димитровден. До 31 октомври гражданите и гостите на София ще могат да видят как градът се променя благодарение на реализацията на различните строителни проекти.

Поканени да присъстват са кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова, заместник-кметовете на СО, главният архитект на София, общински съветници и др.

Related Articles

Пловдив: Работна група чертае визия за Тютюневия град

Проблемите и благоустрояването на емблематичната зона на някогашните тютюневи складове в Пловдив, известна като Тютюневия град обсъдиха на среща представители на НИНКН, Община Пловдив...

Изграждат пречиствателна станция в Стрелча

Започна изграждането на пречиствателна станция за отпадъчни води /ПСОВ/ в местността „Мечкерец“ в землището на град Стрелча. Мащабният проект е на стойност 4 936 020,31...

„Европейска нощ на учените“ в УАСГ

- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ