13 C
Пловдив
неделя, април 21, 2024

Осма фотоизложба „Виж София – заедно строим за хората“

Осмата фотоизложба „Виж София – заедно строим за хората“ ще бъде открита от председателят на Управителния съвет на КСБ инж. Илиян Терзиев на 18 октомври от 13,00 ч. на пешеходния мост над бул. „България“ до НДК. 

Експозицията е съставена от 60 пана със снимки, някои от които заснети въздушно с квадрокоптер (дрон). Те показват знакови съоръжения от пътната, образователната, екологичната инфраструктура в столицата, сред които са новите станции от третата линия на метрото, новоизграденият участък на Софийския околовръстен път, нови сгради на детски градини и училища, облагородени паркове и зони за отдих и др. Изложбата е посветена на Деня на строителя – Димитровден. До 31 октомври гражданите и гостите на София ще могат да видят как градът се променя благодарение на реализацията на различните строителни проекти.

Поканени да присъстват са кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова, заместник-кметовете на СО, главният архитект на София, общински съветници и др.

Related Articles

Български проект спечели тазгодишната награда Новия европейски Баухаус

Проектът „Паркът” или „ From Concrete to Culture“ на фондация „Колективът” спечели отличие на тазгодишното издание на наградите за намеси в градска среда "Нов...

Проект: Полети до Рим и Милано от Летище Пловдив

Възможностите за откриване на директни авиолинии от Пловдив до италианските Рим и Милано обсъдиха на Летище Пловдив. На срещата присъстваха председателят на Конфиндустрия България...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ