18 C
Пловдив
вторник, септември 26, 2023

Организират онлайн форум „Домът на бъдещето“

Събитието „Домът на бъдещето“ ще се проведе онлайн на 16 септември. Професионалисти от различни компании ще дават съвети как да направим „умни“ домовете си. Те ще се изявяват в няколко панела: Зелен дом, Красив дом, Сигурен дом и Достъпен дом.

Събитието ще бъде открито с темите за устойчивост и зелени решения, а ще продължи с представяне на  съвременните възможности за автоматизация на дома. Експерти ще дадат също насоки за  енергийната ефективност на жилищата. Темата за сигурността ще   бъде водещ акцент и в панел „Сигурен дом“, а професионалисти ще дискутират възможностите да защитите дома си.

Панел „Красив дом“  пък събира на кръгла маса топ експертите в страната с фокус върху архитектура и интериор.

Какви са най-търсените имоти и защо недвижимите имоти са една от най-добрите инвестиции ще обясняват брокери и финансисти.

Събитието „Домът на бъдещето“ ще се излъчи онлайн на 16 септември във фейсбук страниците на няколко интернет платформи. Модератор и водещ на експертните дискусии е Мария Силвестър.

Related Articles

Изграждат пречиствателна станция в Стрелча

Започна изграждането на пречиствателна станция за отпадъчни води /ПСОВ/ в местността „Мечкерец“ в землището на град Стрелча. Мащабният проект е на стойност 4 936 020,31...

Приключва строежът на анаеробната инсталация за преработка на отпадъци в Бургас

Изграждането на анаеробната инсталация за преработка на разделно събрани биоразградими отпадъци в Бургас е на финален етап. Това съобщи кметът Димитър Николов, който провери...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ