30 C
Пловдив
четвъртък, юли 18, 2024

Организират онлайн форум „Домът на бъдещето“

Събитието „Домът на бъдещето“ ще се проведе онлайн на 16 септември. Професионалисти от различни компании ще дават съвети как да направим „умни“ домовете си. Те ще се изявяват в няколко панела: Зелен дом, Красив дом, Сигурен дом и Достъпен дом.

Събитието ще бъде открито с темите за устойчивост и зелени решения, а ще продължи с представяне на  съвременните възможности за автоматизация на дома. Експерти ще дадат също насоки за  енергийната ефективност на жилищата. Темата за сигурността ще   бъде водещ акцент и в панел „Сигурен дом“, а професионалисти ще дискутират възможностите да защитите дома си.

Панел „Красив дом“  пък събира на кръгла маса топ експертите в страната с фокус върху архитектура и интериор.

Какви са най-търсените имоти и защо недвижимите имоти са една от най-добрите инвестиции ще обясняват брокери и финансисти.

Събитието „Домът на бъдещето“ ще се излъчи онлайн на 16 септември във фейсбук страниците на няколко интернет платформи. Модератор и водещ на експертните дискусии е Мария Силвестър.

Related Articles

През уикенда: Ретро влак по пътя на теснолинейката Септември – Велинград

Влак с ретро вагони пътува събота и неделя през юли по маршрута от гара Септември до гара Велинград и Цветино, съобщиха от пресцентъра на...

Радомир инвестира близо 2 млн. лв. в ново улично осветление

Одобрен е проект за подмяна на уличното осветление на 29 села на територията на община Радомир, съобщи кметът Кирил Стоев пред БНР. Проектът е...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ