11 C
Пловдив
сряда, февруари 28, 2024

Онлайн платформа помага при спорове на етажната собственост

Тя осигурява бърза и лесна връзка между домоуправител, живущи и фирмата за поддръжка

Дигитална платформа помага за управлението на жилищни и бизнес сгради. Тя осигурява бърза и лесна връзка между домоуправителите, живущите и фирмите за поддръжка.

Платформата е иновативна не само за България, но и в световен мащаб, твърдят създателите ѝ Александър Парашкевов и Константин Иванов в предаването „Социална мрежа” по Нова тв.

Според тях продуктът им помага за разрешаването на междусъседски спорове и поддържане на добрите взаимоотношения. Там може да се провеждат дори гласувания за взимане на важни за етажната собственост решения. Има и голяма секция „Дискусии”, в която всеки един собственик или наемател може да сподели мнението си по даден въпрос.

За да се използва платформата, домоуправителят трябва просто да регистрира сградата, след което да изпрати покани за присъединяване на всички живущи в нея.

Related Articles

Обсъждат концепцията за интегрирано териториално развитие на Лом, Димово и Оряхово

На 23 февруари в Лом ще се проведе обществено обсъждане на концепцията за интегрирано териториално развитие на Лом, Димово и Оряхово. Срещата се организира...

Започна подготовка за мащабен ремонта на Доходното здание в Русе

Доходното здание в Русе, което е архитектурна, художествена и историческа недвижима културна ценност от национално значение, ще бъде ремонтирано и реставрирано за сумата от...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ