34 C
Пловдив
сряда, юни 19, 2024

Онлайн платформа помага при спорове на етажната собственост

Тя осигурява бърза и лесна връзка между домоуправител, живущи и фирмата за поддръжка

Дигитална платформа помага за управлението на жилищни и бизнес сгради. Тя осигурява бърза и лесна връзка между домоуправителите, живущите и фирмите за поддръжка.

Платформата е иновативна не само за България, но и в световен мащаб, твърдят създателите ѝ Александър Парашкевов и Константин Иванов в предаването „Социална мрежа” по Нова тв.

Според тях продуктът им помага за разрешаването на междусъседски спорове и поддържане на добрите взаимоотношения. Там може да се провеждат дори гласувания за взимане на важни за етажната собственост решения. Има и голяма секция „Дискусии”, в която всеки един собственик или наемател може да сподели мнението си по даден въпрос.

За да се използва платформата, домоуправителят трябва просто да регистрира сградата, след което да изпрати покани за присъединяване на всички живущи в нея.

Related Articles

Стартира международен конкурс за регенерация на индустриална зона в Румъния

Орденът на архитектите в Румъния (OAR), с подкрепата на Регионални камари Брашов, Ковасна, Харгита и Община Брашов, обявяват Международен конкурс за дизайн „RULMENTUL, BRAȘOV“....

Безплатно: Събират опасни отпадъци от домакинствата в Асеновград

Кампания за безвъзмездно предаване на опасни отпадъци организира кметството в Асеновград, съобщават от администрацията. Акцията ще се проведе тази събота – 15 юни, от 11...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ