28 C
Пловдив
събота, септември 30, 2023

Онлайн изложение показва постижения в интериорния дизайн

Първото по рода си в България изложение в онлайн среда „Експо в телефона: Интериорен дизайн“ ще се състои от 25 септември до 3 октомври 2021 г.

То ще представи онлайн изложители, работещи на българския пазар, групирани по браншове и теми, свързани с всекидневието на потребителите. Сесиите се реализират на мобилната платформа Star phone – мобилна апликация, която е налична в двете платформи – App Store и Google Play. Може да се инсталира на всеки телефон с операционната система на iPhone или Google безплатно.

По този начин изложители представят своите продукти и услуги пред над 40 хиляди потребители от цялата страна по достъпен начин.

Продължителността на изложението за всеки участник е 9 календарни дни. Платформата ще е активна 24 часа в денонощието, което осигурява непрекъснат достъп както за изложителите, така и за потребителите.

Пилотното изложение се реализира съвместно от Асоциация на интериорните дизайнери в България (АИДБ) и Смарт Фон България и в партньорството с Българската търговско-промишлена палата.

Related Articles

Важно от НАП! Ето как плащаме от 1 октомври

От началото на октомври 2023 г. плащанията по банков път към НАП ще се извършват по пет нови банкови сметки на БНБ. Всяка от...

Избраха победителя в конкурса за Център за експериментално куклено изкуство в Стара Загора

Българо германското NAS Studio спечели първото място в Международния архитектурен конкурс за идеен проект за Център за експериментално куклено изкуство в Стара Загора. Победителят...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ