7 C
Пловдив
понеделник, март 4, 2024

Онлайн изложение показва постижения в интериорния дизайн

Първото по рода си в България изложение в онлайн среда „Експо в телефона: Интериорен дизайн“ ще се състои от 25 септември до 3 октомври 2021 г.

То ще представи онлайн изложители, работещи на българския пазар, групирани по браншове и теми, свързани с всекидневието на потребителите. Сесиите се реализират на мобилната платформа Star phone – мобилна апликация, която е налична в двете платформи – App Store и Google Play. Може да се инсталира на всеки телефон с операционната система на iPhone или Google безплатно.

По този начин изложители представят своите продукти и услуги пред над 40 хиляди потребители от цялата страна по достъпен начин.

Продължителността на изложението за всеки участник е 9 календарни дни. Платформата ще е активна 24 часа в денонощието, което осигурява непрекъснат достъп както за изложителите, така и за потребителите.

Пилотното изложение се реализира съвместно от Асоциация на интериорните дизайнери в България (АИДБ) и Смарт Фон България и в партньорството с Българската търговско-промишлена палата.

Related Articles

Предстои конкурс за нов главен архитект на София

Кметът на София Васил Терзиев иска нов главен архитект на столицата на мястото на арх. Здравко Здравков, който бе избран на поста през 2016...

Изложба за Старинен Несебър може да се види в Софийския университет

Изложба „Старинен Несебър – синергия на нематериално, материално и подводно културно наследство“ може да се разгледа до 7 март в Централното фоайе на Софийския...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ