10 C
Пловдив
петък, април 19, 2024

Ограничават движението по Подбалканския път I-6 при входа на Бургас

До 22 юли движението по Подбалканския път I-6 при входа на Бургас ще се осъществява двупосочно в платното за София, информират от Агенция „Пътна инфраструктура“.

За изграждане на мостово съоръжение при 493-ти км на първокласния път, част от строителството на северния обходен път на Бургас, ще бъде затворено платното за Бургас. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация.

Движението за Варна между 67-и и 68-и км на АМ „Хемус“ ще е в една лента

За облекчаване на трафика към Южното и Северното Черноморие са обособени обходни маршрути. Пътуващите за курортите на юг от Бургас могат да използват алтернативния маршрут: п.в. „Българово“ – Камено – Братово – кв. „Горно Езерово“ – път II-99 Бургас-Созопол.

За шофьорите, които ще пътуват на север от Бургас, алтернативният маршрут е по път III-6009 Миролюбово – Каблешково и след това по първокласния път I-9 Бургас-Варна.

Пътуващите от и за Бургас могат да използват отсечката Бургас – кв. „Долно Езерово“ – „Лукойл“ – АМ „Тракия“ и обратно.

Related Articles

Лекции, работилници и конкурси в Седмицата на ландшафтната архитектура

започва на 22 април в Лесотехническия университет в София, информират организаторите. Програмата е богата и включва различни тематични активности. Предизвикателство за студентите е...

Първата фотоволтаична система върху общинска сграда изградиха във Враца

Със собствени бюджетни средства Община Враца изгради първата си фотоволтаична система за собствено потребление върху общински обект, съобщиха от местната управа. Централата е разположена...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ