28 C
Пловдив
понеделник, септември 25, 2023

Обявиха обществена поръчка за реновиране на пешеходен подлез в Русе

Община Русе обяви обществена поръчка за реконструкция и облагородяване на открития пешеходен подлез на бул. „Цар Освободител“ в града. Заданието е формулирано като „Инженеринг – проектиране, изпълнение на строително-монтажни работи и упражняване на авторски надзор на обект „Благоустрояване на открит пешеходен подлез на бул. „Цар Освободител“.

Проектът включва:

Изграждане и допълване на площадкови ВиК и ел. мрежи, доизграждане и допълване на съществуваща поливна система; частична подмяна на настилка от бетонови павета с настилка от HDPE елементи на тревна фуга; цялостно озеленяване с катерлива растителност и затревяване; доставка и монтаж на перголи и мрежи за катерлива растителност; доставка и монтаж на фонтанно съоръжение за питейна вода; доставка и монтаж на 2 комбинирани съоръжения за създаване на засенчване и охлаждане, чрез пулверизация на вода. Прогнозната стойност на поръчката е 335 726 лв. без ДДС.

Обект на изпълнение е откритият пешеходен подлез на бул. „Цар Освободител“ в Русе като кандидатите ще получат пълните данни за състоянието и параметрите на зоната към момента на обявяване на обществената поръчка.

Срокът за подаване на оферти за участие е до 23:59ч. на 16 януари 2023-а година, информират от администрацията в града на Дунав.

Related Articles

Строят изложбена зала към Историческия музей в Свиленград

Нова сграда ще увеличи експозиционната част на Историческия музей в Свиленград. Едноетажната постройка ще е в двора на музея до съществуващата сграда, като ще...

Започнаха реални действия за строителството на Дунав мост 3

Почти двадесет години след обявяването на проекта, България и Румъния започнаха реални действия за строителството на трети мост над Дунав. Двете страни подадоха съвместен...

„Европейска нощ на учените“ в УАСГ

- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ