18 C
Пловдив
сряда, април 17, 2024

Обявиха обществена поръчка за реновиране на пешеходен подлез в Русе

Община Русе обяви обществена поръчка за реконструкция и облагородяване на открития пешеходен подлез на бул. „Цар Освободител“ в града. Заданието е формулирано като „Инженеринг – проектиране, изпълнение на строително-монтажни работи и упражняване на авторски надзор на обект „Благоустрояване на открит пешеходен подлез на бул. „Цар Освободител“.

Проектът включва:

Изграждане и допълване на площадкови ВиК и ел. мрежи, доизграждане и допълване на съществуваща поливна система; частична подмяна на настилка от бетонови павета с настилка от HDPE елементи на тревна фуга; цялостно озеленяване с катерлива растителност и затревяване; доставка и монтаж на перголи и мрежи за катерлива растителност; доставка и монтаж на фонтанно съоръжение за питейна вода; доставка и монтаж на 2 комбинирани съоръжения за създаване на засенчване и охлаждане, чрез пулверизация на вода. Прогнозната стойност на поръчката е 335 726 лв. без ДДС.

Обект на изпълнение е откритият пешеходен подлез на бул. „Цар Освободител“ в Русе като кандидатите ще получат пълните данни за състоянието и параметрите на зоната към момента на обявяване на обществената поръчка.

Срокът за подаване на оферти за участие е до 23:59ч. на 16 януари 2023-а година, информират от администрацията в града на Дунав.

Related Articles

Представят обновените музеи – РИМ и РЕМО „Етър“ в Габрово

Представяне на реализираните дейности по обновяването на Регионалния исторически музей и на етнографския музей на открито „Етър“ ще се проведе в понеделник, 15 април...

Първата фотоволтаична система върху общинска сграда изградиха във Враца

Със собствени бюджетни средства Община Враца изгради първата си фотоволтаична система за собствено потребление върху общински обект, съобщиха от местната управа. Централата е разположена...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ