29 C
Пловдив
понеделник, юни 17, 2024

Община Хасково подменя ключови водопроводи в града 

Община Хасково ще подмени ключови водопроводи в града за 732 500 лева. Споразумението за предоставяне на целевия трансфер за обект „Реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в град Хасково“ бе подписан преди дни от кмета Станислав Дечев и министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

Предоставените средства са от капиталовите разходи на МРРБ, Програма „Устройство на територията, благоустройство, геозащита, водоснабдяване и канализация“.

Парите ще бъдат използвани целево за „Реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в Хасково“ за следните обекти:

Обособена позиция 1: Реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в района между бул. “Съединение“, бул. “Раковски“ и ул. “Климент Охридски“.

Обособена позиция 3: Подобект „Реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в участък по бул. “Съединение“, от Областна пътно управление до шахта, намираща се зад читалище „Заря“; подобект „Изместване на хранитлен водопровод от ул. “Панорама“ за кв. “Младежки хълм“, в района на стадион „Хасково“.

Обособена позиция 5: „Реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в района между ул. “Стара планина“, ул. “Кавала“ и бул. “България“.

За обект „Реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа на град Хасково“ има проведена обществена поръчка и избрани изпълнители. Работата по изпълнение на проекта ще започне в началото на следващата година при подходящи метеорологични условия.

Related Articles

Започва издаването на лични карти с биометрични данни

Новият образец влиза в сила от 17 юни От 17 юни т.г. Дирекция „Български документи за самоличност“ въвежда нов образец на българска лична карта, съобщиха...

Обновената антична вила „Армира“ отваря врати за посетители

Дворецът е паметник на културата с национално значение След обновяване по европейски проект, античната вила „Армира“ край Ивайловград, ще отвори врати отново за посетители след...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ