29 C
Пловдив
четвъртък, юни 13, 2024

Община Кърджали с официален туристически портал

Община Кърджали вече има официален туристически портал. Новата интернет платформа дава възможност на туристите, желаещи да посетят региона, да се запознаят подробно с културните и историческите забележителности, екопътеките, както и с природните феномени, намиращи се на територията на родопската община.

Сайтът е насочен и към местни хотелиери, които могат да се регистрират безплатно, рекламирайки местата за настаняване и хранене. Тази възможност имат и собствениците на малки ферми, които предлагат собствена продукция. По този начин те ще могат да привлекат както клиенти, които да се насладят на истинската, природно чиста храна, така и да събудят интереса на туристите към региона на Кърджали.

Сайтът www.visitkardzhali.com предлага и карта на Кърджали и неговите околности, на която са обозначени забележителностите в региона.

Related Articles

Детска зона за игра посветена на морската флора и фауна в комплекс „Ченгене скеле“

Нова детска зона за игра и отдих, която запознава малките с морето, морските обитатели и рибарския занаят е изградена в етногравския комплекс "Ченгене скеле"....

Община Асеновград минава на екологичен транспорт

Община Асеновград сключи договор с фирмата изпълнител за доставка на електробуси. Финансирането е осигурено по процедура „Екологосъобразна мобилност“ на Националния план за възстановяване и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ