5 C
Пловдив
вторник, февруари 27, 2024

Община Варна с 2 проекта за маркетингови кампании на немския пазар

Община Варна кандидатства по два проекта за провеждане на мащабни маркетингови кампании на немския пазар. Те ще се финансират по новата Програма за маркетингови дейности на туристически услуги в Черноморските общини на Министерство на туризма. Това стана ясно на работна среща на кмета на Благомир Коцев с министъра на туризма Зарица Динкова.

Двата проекта целят създаване на иновативни туристически продукти за представянето на Варна като важен черноморски регион, обясни кметът. Фокус на програмата е насърчаването на икономическия растеж в областта.

На 8 декември кметът Благомир Коцев организира среща с кметовете на общините от Североизточна България, за да се обсъдят общи инвестиционни проекти, включително и в сферата на туризма.

Related Articles

Реставрират Форумите Юг и Изток с пари от проекта „По пътя на Античността“

Финансирането е след одобрена концепция за общ туристически маршрут на Пловдив, Стара Загора и Хисаря Пловдив, Стара Загора и Хисаря ще създадат съвместен мащабен туристически...

Започва строителствотото на 7 пътни съоръжения в Старозагорско

6 надлеза и 1 подлез ще бъдат изградени на територията на Община Стара Загора. Това съобщи генералният директор на НКЖИ инж. Мария Генова по...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ