26 C
Пловдив
събота, юни 15, 2024

Община Варна с 2 проекта за маркетингови кампании на немския пазар

Община Варна кандидатства по два проекта за провеждане на мащабни маркетингови кампании на немския пазар. Те ще се финансират по новата Програма за маркетингови дейности на туристически услуги в Черноморските общини на Министерство на туризма. Това стана ясно на работна среща на кмета на Благомир Коцев с министъра на туризма Зарица Динкова.

Двата проекта целят създаване на иновативни туристически продукти за представянето на Варна като важен черноморски регион, обясни кметът. Фокус на програмата е насърчаването на икономическия растеж в областта.

На 8 декември кметът Благомир Коцев организира среща с кметовете на общините от Североизточна България, за да се обсъдят общи инвестиционни проекти, включително и в сферата на туризма.

Related Articles

Безплатно: Събират опасни отпадъци от домакинствата в Асеновград

Кампания за безвъзмездно предаване на опасни отпадъци организира кметството в Асеновград, съобщават от администрацията. Акцията ще се проведе тази събота – 15 юни, от 11...

Правят 11 индустриални зони в Северна България

Ще бъдат финансирани с близо 207 млн. лв. от Плана за възстановяване Министерството на иновациите и растежа ще подкрепи развитието и изграждането на общо 11...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ