20 C
Пловдив
четвъртък, юни 20, 2024

Обучение за брокери организира НСНИ

Националната академия за недвижими имоти към НСНИ организира онлайн Модулно обучение за брокери на недвижими имоти в периода 19 март – 18 април 2021 г.

Програмата е съставена със съдействието на стратегическите партньори на НСНИ NAR и CEPI, включва 13 модулни дисциплини и е с продължителност 84 учебни часа, уточняват организаторите.

Лекторите са университетски преподаватели и специалисти практици с дългогодишен опит. Обучението включва изпит за придобиване на професионална квалификация и за получаване на Държавно свидетелство за владеене на професията „Брокер на недвижими имоти“, признато от МОН за издаване на европейски професионални карти.

Обучението ще се проведе през онлайн платформата ZOOM.

Related Articles

Откриха паметник на Хитър Петър и Настрадин Ходжа в Момчилград

Скулптури на популярните герои от народните приказки Хитър Петър и Настрадин Ходжа беше открит в центъра на Момчилград. Идеята за създаване на скулптурите е...

Започва ремонт на 140 спирки на градския транспорт във Варна

Община Варна започва обновяване на 140 спирки на градския транспорт. Дейностите включват почистване, измиване и отстраняване на счупени покрития на спиркозаслоните, информират от администрацията...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ