Обучават строителни фирми как да участват в обществени поръчки

0

На 30-ти юни и 1-ви юли 2021 в гр. Сливен ще се проведе безплатно обучение за строителни фирми, които имат желание да участват в обществени поръчки, но им липсват знания и опит в тази сфера, съобщават от общинския пресцентър. В обучението ще бъдат представени строителните поръчки, възлагани от Община Сливен в последните 2 години, както и планираните за 2021 строителни дейности, които предстои да бъдат отворени скоро, така че желаещите фирми да имат достатъчно време да се подготвят за тях.

В практическата част ще бъде демонстрирана стъпка по стъпка работата с ЦАИС-ЕОП и как на практика участниците могат да подадат офертното си предложение през нея. Експерт-юрист по ЗОП ще обърне внимание на важни теми относно правилната подготовка и най-често срещани проблеми при кандидатстване в обществени поръчки.

Поканени са за участие фирми от цялата Сливенска област – обучението е специално за строителни фирми, но желаещи от други сектори също могат да се включат.

Обучението е безплатно, но е необходима предварителна регистрация. Ще бъде възможно и онлайн включване през платформата Zoom.

 

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си