29 C
Пловдив
понеделник, юни 17, 2024

Обновяват всички детски градини в община Павел баня

До края на мандата ще бъдат обновени всичките 10 градини, които се намират на територията на община Павел Баня. Това обеща на среща с директорите на детските заведения кметът Иса Бесоолу.

Така, както ремонтирахме сградата и подновихме морално остарялото оборудване и детското обзавеждане в градините в Павел баня и село Александрово, така ще се погрижим и за останалите детски градини в общината, уточни той. По думите му кметската администрация ще се справи и с това предизвикателство, тъй като за децата всичко трябва да се върши по най-добрия и красив начин. 

Припомняме, че преди два месеца по „Красива България“ бе извършен  ремонт на детската градина в село Долно Сахране. Там бяха внедрени мерки за енергийна ефективност. Подменени бяха покривната конструкция и дограмата.

Кметът на Павел баня проведе работна среща с директорите, по време на която бяха дискутирани предложенията им за Бюджет 2022.

 

Related Articles

Съюзът на ландшафтните архитекти отбелязва 20-годишен юбилей

На 14 юни Съюзът на ландшафтните архитекти (СЛА) отбелязва своя 20-годишен юбилей. По този повод се открива изложба на проектите, отличени в конкурса „Ландшафтен...

Община Плевен реновира къщата на примата Гена Димитрова в родния Беглеж

Има проект за превръщането на сградата в музей Община Плевен има идея за създаване на музей на оперната прима Гена Димитрова в родното й село...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ