8 C
Пловдив
четвъртък, декември 7, 2023

Обновяват всички детски градини в община Павел баня

До края на мандата ще бъдат обновени всичките 10 градини, които се намират на територията на община Павел Баня. Това обеща на среща с директорите на детските заведения кметът Иса Бесоолу.

Така, както ремонтирахме сградата и подновихме морално остарялото оборудване и детското обзавеждане в градините в Павел баня и село Александрово, така ще се погрижим и за останалите детски градини в общината, уточни той. По думите му кметската администрация ще се справи и с това предизвикателство, тъй като за децата всичко трябва да се върши по най-добрия и красив начин. 

Припомняме, че преди два месеца по „Красива България“ бе извършен  ремонт на детската градина в село Долно Сахране. Там бяха внедрени мерки за енергийна ефективност. Подменени бяха покривната конструкция и дограмата.

Кметът на Павел баня проведе работна среща с директорите, по време на която бяха дискутирани предложенията им за Бюджет 2022.

 

Related Articles

Икономистите на БАН организират научна конференция за прехода към зелена икономика

Институтът за икономически изследвания при БАН организира научна конференция на тема: „Икономическо развитие и политики: реалности и перспективи. Национални и европейски предизвикателства на прехода...

МРРБ публикува нови образци на задължителните декларации по ЗУЕС

Утвърдени са нови образци на задължителните документи по Закона за управление на етажната собственост (ЗУЕС). Те са разработени във връзка с промените в нормативния...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ