24 C
Пловдив
вторник, октомври 3, 2023

Обзор посреща своите туристи с нови цветни попълнения в градската среда

В парковете на град Обзор се появиха нови оригинални и модерни съоръжения, които с колоритната си визия и настроение, озариха унилото настроение на времето, в което се намираме.

Цветни рамки за снимки с образец на популярни социални мрежи са разположени на ключови места в града. 

Декоративна телефонна кабина, табела, приветстваща туристите от цял свят с „Добре дошли“ и светеща рамка, наподобяваща морското дъно, подканват всички жители и гости на града да запечатат своя момент в снимка. А кутиите, поставени в парковете, деликатно напомнят, от кого зависи опазването на околната среда.

С новите придобивки в градската ни среда, ние вярваме, че всички туристи ще бъдат изключително очаровани, като чрез всеки техен кадър, популярността на слънчевия Обзор ще продължава да расте в международен мащаб, споделят инициаторите. Проектите са реализирани от дейните представителки на Дамски клуб „Монро“, които за пореден път доказват своята висока социална ангажираност и отговорност към проблемите на града.

От години организацията работи активно в посока опазване на околната среда, облагородяване на градските пространства и подобряване живота на децата и възрастните. От клуба изказват своята благодарност към жителите на Обзор и Фондация „Валентин Кръстев“, които активно се включват в благотворителните им кампании.

Related Articles

250 млн. лева за жп сектора са пренасочени към други проекти

Над 250 млн. лева от ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура“, които са за железопътни проекти, вече са пренасочени към други видове транспорт. Взехме това...

Важно от НАП! Ето как плащаме от 1 октомври

От началото на октомври 2023 г. плащанията по банков път към НАП ще се извършват по пет нови банкови сметки на БНБ. Всяка от...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ