26 C
Пловдив
събота, септември 23, 2023

НСНИ организира уебинар за електронно подписване на документи

Какво трябва да знаем за електронното подписване на договорите? Кога, как и защо да го правим? И как можем да улесним работата си в условията на социална изолация и да сме изрядни от документална и правна гледна точка?

Отговорите на тези въпроси ще даде уебинарът „Съставяне на електронни документи и електронно подписване на договори в търговската практика на агенциите за недвижими имоти“.

Онлайн събитието се организира от НСНИ и ще се проведе на 08 май 2020 г., от 15:00 до 16:00ч. Лектор ще бъде адвокат Александър Тонев.

ПРОГРАМА:

  1. Общо понятие за електронен документ и електронно изявление според Закона за електронния документ и електронните удостоверителни услуги.
  2. Правна уредба на електронното удостоверяване според Правото на Европейския съюз – Регламент (ЕС) № 910/2014 на Европейския парламент и на Съвета от 23 юли 2014 година относно електронната идентификация и удостоверителните услуги при електронни транзакции на вътрешния пазар.
  3. Практически въпроси на сключването на договори и други сделки в електронна форма при посредничеството с недвижими имоти.

ЗА ЛЕКТОРА:

Адв. Александър Тонев има над 15 години опит в представителството на български и международни банкови институции и дружества, както и консултиране в областта на банковото право, търговското право и вещното право. Специализирал е в Департамента по банково право на британската правна фирма Allen & Overy LLP, Лондон. Практиката му обхваща правни консултации и представителство по граждански и търговски дела, заповедно производство, изпълнително производство и търговска несъстоятелност, административно право и процес, ценни книжа и финансови инструменти, обществени поръчки и концесии, правен режим на интелектуалната собственост (патенти за изобретения, полезни модели, марки, дизайни, произведения). Тонев е асистент по „Правен режим на интелектуалната собственост“ в Юридическия факултет на СУ „Св.Климент Охридски“. Притежава магистърска степен по „Финанси“ от Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов. Регистриран представител по индустриална собственост пред Патентното ведомство. Владее английски и руски език. Консултира НСНИ по въпроси на договорното и вещното право.

За да бъде уебинарът максимално полезен, участниците могат предварително да зададат писмено своите въпроси към лектора във формата за регистрация.

Уебинарът ще се проведе през платформата ZOOM. Преди събитието всеки участник ще получи линк за включване.

Related Articles

Атрактивни пейки показват забележителностите и туристическите обекти в Симитли

Красиви пейки разказват за природните забележителности и туристическите обекти в община Симитли. Те са с атрактивна форма на книга и са разположени на различни...

Вековно дърво в Плевен указва историческите и културни забележителности

Указателни табели, насочващи към историческите и културните забележителности на Плевен, бяха монтирани на дънера на дърво, което е на близо 150 години. Дънерът се...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ