28 C
Пловдив
събота, септември 30, 2023

НСНИ организира осма Национална конференция под надслов „Въздействието на очакваното и непредвидимото“

По случай Професионалния ден на брокера, който се отбелязва на 30 октомври, Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) – браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти организира за осми пореден път Национална конференция „INSPIRE TO HIGHER“ под надслов „ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕДВИДИМОТО“. Събитието ще се проведе на 28 октомври 2022 г. в конферентна зала „Витоша“ на Парк Хотел Витоша.

Очакват се участници от всички сегменти, свързани с недвижими имоти в страната, заинтересовани лица, партньорски браншови организации, държавни и местни институции, международни гости, журналисти и медийни партньори. Програма включва следните теми:

НАРАСТВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕТО

Инфлация, лихвени проценти, политическа нестабилност, вероятност от рецесия – какво очаква Европа?

НАЕМНИЯТ ПАЗАР

Пазар на лошите практики или потенциал за истинските професионалисти

За първи път по покана на Национално сдружение Недвижими имоти в България ще гостува Zsolt Szerencses „Zola“ – един от водещите лектори на Американската асоциация на реалторите NAR, лектор на годината за 2021 г. и член на Съвета на директорите на NAR за 2022 г., лектор и консултант на екипи за една от най-големите световни компании за недвижими имоти Keller Williams Realty.
национална конференция INSPIRE TO HIGHER.
На 28.10.2022 г. като част от Конференцията той ще проведе 4-часово обучение на тема „NEGOTIATION/ВОДЕНЕ НА ПРЕГОВОРИ“.
Специално за членовете на НСНИ на 29.10.2022 г., Зола ще проведе 4-часов затворен семинар на тема „LEADERSHIP PUZZLE/ ПЪЗЕЛЪТ НА ЛИДЕРСТВОТО“.

На събитието ще присъстват членове на НСНИ, управители и собственици на компании за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, експерти от сродни браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти и международни представители на бизнеса.

Related Articles

Котел: 15-метров портрет на Георги Раковски изрисуваха Nasimo и Sve

15 метров стенопис с лика на Георги Раковски изработиха в Котел стрийт артистите Станислав Трифонов-Nasimo и Светлозар Янков-Sve, съобщиха от общината. Най-големият живописен портрет...

Важно от НАП! Ето как плащаме от 1 октомври

От началото на октомври 2023 г. плащанията по банков път към НАП ще се извършват по пет нови банкови сметки на БНБ. Всяка от...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ