34 C
Пловдив
сряда, юни 19, 2024

НСНИ организира осма Национална конференция под надслов „Въздействието на очакваното и непредвидимото“

По случай Професионалния ден на брокера, който се отбелязва на 30 октомври, Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) – браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти организира за осми пореден път Национална конференция „INSPIRE TO HIGHER“ под надслов „ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕДВИДИМОТО“. Събитието ще се проведе на 28 октомври 2022 г. в конферентна зала „Витоша“ на Парк Хотел Витоша.

Очакват се участници от всички сегменти, свързани с недвижими имоти в страната, заинтересовани лица, партньорски браншови организации, държавни и местни институции, международни гости, журналисти и медийни партньори. Програма включва следните теми:

НАРАСТВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕТО

Инфлация, лихвени проценти, политическа нестабилност, вероятност от рецесия – какво очаква Европа?

НАЕМНИЯТ ПАЗАР

Пазар на лошите практики или потенциал за истинските професионалисти

За първи път по покана на Национално сдружение Недвижими имоти в България ще гостува Zsolt Szerencses „Zola“ – един от водещите лектори на Американската асоциация на реалторите NAR, лектор на годината за 2021 г. и член на Съвета на директорите на NAR за 2022 г., лектор и консултант на екипи за една от най-големите световни компании за недвижими имоти Keller Williams Realty.
национална конференция INSPIRE TO HIGHER.
На 28.10.2022 г. като част от Конференцията той ще проведе 4-часово обучение на тема „NEGOTIATION/ВОДЕНЕ НА ПРЕГОВОРИ“.
Специално за членовете на НСНИ на 29.10.2022 г., Зола ще проведе 4-часов затворен семинар на тема „LEADERSHIP PUZZLE/ ПЪЗЕЛЪТ НА ЛИДЕРСТВОТО“.

На събитието ще присъстват членове на НСНИ, управители и собственици на компании за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, експерти от сродни браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти и международни представители на бизнеса.

Related Articles

Започва ремонт на 140 спирки на градския транспорт във Варна

Община Варна започва обновяване на 140 спирки на градския транспорт. Дейностите включват почистване, измиване и отстраняване на счупени покрития на спиркозаслоните, информират от администрацията...

Откриха паметник на Хитър Петър и Настрадин Ходжа в Момчилград

Скулптури на популярните герои от народните приказки Хитър Петър и Настрадин Ходжа беше открит в центъра на Момчилград. Идеята за създаване на скулптурите е...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ