14 C
Пловдив
понеделник, февруари 26, 2024

НСНИ организира осма Национална конференция под надслов „Въздействието на очакваното и непредвидимото“

По случай Професионалния ден на брокера, който се отбелязва на 30 октомври, Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) – браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти организира за осми пореден път Национална конференция „INSPIRE TO HIGHER“ под надслов „ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ОЧАКВАНОТО И НЕПРЕДВИДИМОТО“. Събитието ще се проведе на 28 октомври 2022 г. в конферентна зала „Витоша“ на Парк Хотел Витоша.

Очакват се участници от всички сегменти, свързани с недвижими имоти в страната, заинтересовани лица, партньорски браншови организации, държавни и местни институции, международни гости, журналисти и медийни партньори. Програма включва следните теми:

НАРАСТВАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕТО

Инфлация, лихвени проценти, политическа нестабилност, вероятност от рецесия – какво очаква Европа?

НАЕМНИЯТ ПАЗАР

Пазар на лошите практики или потенциал за истинските професионалисти

За първи път по покана на Национално сдружение Недвижими имоти в България ще гостува Zsolt Szerencses „Zola“ – един от водещите лектори на Американската асоциация на реалторите NAR, лектор на годината за 2021 г. и член на Съвета на директорите на NAR за 2022 г., лектор и консултант на екипи за една от най-големите световни компании за недвижими имоти Keller Williams Realty.
национална конференция INSPIRE TO HIGHER.
На 28.10.2022 г. като част от Конференцията той ще проведе 4-часово обучение на тема „NEGOTIATION/ВОДЕНЕ НА ПРЕГОВОРИ“.
Специално за членовете на НСНИ на 29.10.2022 г., Зола ще проведе 4-часов затворен семинар на тема „LEADERSHIP PUZZLE/ ПЪЗЕЛЪТ НА ЛИДЕРСТВОТО“.

На събитието ще присъстват членове на НСНИ, управители и собственици на компании за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, експерти от сродни браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти и международни представители на бизнеса.

Related Articles

Младежи ще изграждат пътека за планинско колоездене във Велики Преслав

Проект на Open Space Foundation 2024 цели да помогне на младежи от Велики Преслав да изградят пътека за планинско колоездене в района. За това...

Инж. Илиян Терзиев: С 1/3 намаля продукцията на строителния бранш

Икономическият отчет на Камарата на строителите за 9-месечието на миналата година показва, че продукцията на строителния бранш е намаляла с 1/3, съобщи за БНР...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ