12 C
Пловдив
вторник, април 23, 2024

Нов тв проект представя бъдещето на дома, парите и комуникацията 

Как ще се развива животът ни през следващите години и как да го направим по-добър? Как ще се променят три от най-важните области, които касаят всеки човек – дома, парите и общуването? На тези и на още интригуващи въпроси отговори ще търси новият специален мултиплатформен проект, който националната телевизия Bulgaria ON AIR стартира през 2021 година – „Бъдещето“.

В рамките на три специални телевизионни студиа през годината специалисти от различни сфери ще очертаят бъдещето на интериорния дизайн, виртуалните портфейли, комуникациите и още важни аспекти от бита ни. Всичко това ще бъде подчинено на идеята чрез качествени дискусии и съдържание да се помогне на зрителите да подобрят качеството на живота си.

Първото издание на поредицата „Бъдещето“ ще се проведе на 31 януари. Фокус в него ще бъде домът, чиято важност осъзнахме повече от всякога през изминалата година. В студиото експерти ще коментират последните иновации за подобряване на дома и превръщането му в модерна „умна“ крепост от 21 в. Сред акцентите са смарт уреди, дизайн и декор, онлайн пазаруване, къща в предградията, офис на бъдещето.

Предаването ще се излъчва както в ефира на телевизията, така и  в сайтовете и социалните мрежи на водещите канали на Investor Media Group.

 

 

Related Articles

- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ