24 C
Пловдив
вторник, октомври 3, 2023

Ново срутище затруднява движението по пътя Кричим – Девин

Срутище затруднява движението по пътя Кричим-Девин, в участъка на километър 92 от път III 866. Веднага е реагирано на подадения сигнал за свличане на скалната маса, информират от пресцентъра на  ОД на МВР Пловдив.

Движението в участъка продължава да се осъществява само в една от лентите и се регулира от екип на полицията. Препоръката е  водачите да шофират внимателно и със съобразена скорост.

Прави се разчистване на засегнатия участък от пътя и извозване на падналата скална маса. Припомняме, че от Министерство на регионалното развитие и горите обещаха контролно-измервателни датчици по националната пътна мрежа заради свлачища. Това е средството за намиране на начини за проследяване на геодинамичните процеси не само при свлачищата, но и при срутищата.

.

 

Related Articles

До 4 месеца: Северният парк в София ще има скейт зона

До четири месеца ще бъде готов скейт паркът в Северния парк в София. Съоръжението ще има 2 основни секции – „Стрийт“ и „Боул“ –...

АПИ кандидатства с 21 концепции за интегрирани териториални инвестиции

Агенция „Пътна инфраструктура“ кандидатства с 21 концепции за интегрирани териториални инвестиции по Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027 г. Общият й бюджет е 3,6 млрд....
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ