36 C
Пловдив
понеделник, юли 15, 2024

Ново срутище затруднява движението по пътя Кричим – Девин

Срутище затруднява движението по пътя Кричим-Девин, в участъка на километър 92 от път III 866. Веднага е реагирано на подадения сигнал за свличане на скалната маса, информират от пресцентъра на  ОД на МВР Пловдив.

Движението в участъка продължава да се осъществява само в една от лентите и се регулира от екип на полицията. Препоръката е  водачите да шофират внимателно и със съобразена скорост.

Прави се разчистване на засегнатия участък от пътя и извозване на падналата скална маса. Припомняме, че от Министерство на регионалното развитие и горите обещаха контролно-измервателни датчици по националната пътна мрежа заради свлачища. Това е средството за намиране на начини за проследяване на геодинамичните процеси не само при свлачищата, но и при срутищата.

.

 

Related Articles

Скоро: 18 нови трамвая ще возят пътниците в София

Столичната община обяви търг за нови трамваи. Мотрисите ще обслужват линиите 20 и 22 и ще бъдат с всички удобства за пътниците - климатик,...

Транспорт: МРРБ и АПИ работят за свързаност между север и юг в страната

До началото на септември ще бъдат обявени обществени поръчки за инженеринг и строителен надзор за участъка Бяла – Велико Търново, който е третата част...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ