19 C
Пловдив
събота, април 13, 2024

Ново срутище затруднява движението по пътя Кричим – Девин

Срутище затруднява движението по пътя Кричим-Девин, в участъка на километър 92 от път III 866. Веднага е реагирано на подадения сигнал за свличане на скалната маса, информират от пресцентъра на  ОД на МВР Пловдив.

Движението в участъка продължава да се осъществява само в една от лентите и се регулира от екип на полицията. Препоръката е  водачите да шофират внимателно и със съобразена скорост.

Прави се разчистване на засегнатия участък от пътя и извозване на падналата скална маса. Припомняме, че от Министерство на регионалното развитие и горите обещаха контролно-измервателни датчици по националната пътна мрежа заради свлачища. Това е средството за намиране на начини за проследяване на геодинамичните процеси не само при свлачищата, но и при срутищата.

.

 

Related Articles

Нова наредба в Казанлък определя облика на градските пространства

Обществено обсъждане на новата Наредба за специфични изисквания към облика на градските пространства, сградите и архитектурните ансамбли на територията на община Казанлък се състоя...

Започва безплатното саниране в Свищов

В Свищов сключиха първите 13 договора за безплатно саниране на частни жилищни сгради. Това е под 2% от одобрените на първия етап 756 блока...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ