24 C
Пловдив
вторник, септември 26, 2023

Нови електропроводи и трафопостове ще се изграждат в Хасково

10,7 км нови електропроводи средно напрежение, 30,9 км електропроводи ниско напрежение и 19 трафопоста ще изгради до края на годината в Хасково.

EVN България. Те са част от инвестиционната програма на дружеството и ще са на стойност 9,8 млн. лв. Продължава и изграждането на системата за дистанционно отчитане на битови електромери в областта.

От електропреносното дружество информират, че предстои информационна кампания, която да даде разяснение относно либерализацията на пазара и излизането на всички небитови клиенти на свободния пазар. Ще се информира относно характеристиките, процедурите и участниците на свободния пазар, както и изборът на нов доставчик и договаряне на търговски условия.

 

Related Articles

АПИ: Разширяваме 20 първокласни пътни участъка до скоростни пътища

„Един от ключовите приоритети, залегнали в бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“ за следващата година, е възлагането на идейни проекти с пълни геоложки проучвания и...

Започнаха реални действия за строителството на Дунав мост 3

Почти двадесет години след обявяването на проекта, България и Румъния започнаха реални действия за строителството на трети мост над Дунав. Двете страни подадоха съвместен...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ