29 C
Пловдив
понеделник, юни 17, 2024

Нови дати на Архитектурно-строителна седмица 2021

Архитектурно-строителна седмица 2021 променя първоначално обявените дати, информират организаторите. Тазгодишното 21-о издание на изложението ще се проведе с месец по-късно – от 16 до 19 юни 2021 в Интер Експо Център в столицата. Причината е необичайната обстановка в страната и желанието на организаторите да предложат максимално сигурни условия като период на провеждане на изложението.

То ще представи новостите в сегментите – „Вътрешни довършителни работи“, „Врати, прозорци, фасади и дървени къщи“, „Груб строеж, външни довършителни дейности, вертикално планиране и ландшафт, индустриално строителство и оборудване“ и „ОВК, сградна автоматизация, софтуер и Smart решения”.

 

Програмата през първите три дни от Архитектурно-строителна седмица 2021 предвижда кръгла маса и форуми по следните теми:

Сградните паспорти – ползи, проблеми, решения;

INVESTING & BUILDING FORUM – инвестиции, печалби, ползи, възможни загуби, перспективи;

Различни аспекти на качеството на проектиране;

Създаване на финансови инструменти за финансиране на дейности по плана за възстановяване;

Инструменти в подкрепа на малките и средни предприятия в сектора и др.

Промяната на датите на изложението е съгласувана и с бранша и партньорите на събитието. Сред тях са Камарите на строителите в България; на инженерите в инвестиционното проектиране; на архитектите; Българската асоциация на фасадната индустрия и др.

Вземайки предвид очакваното подобряване на здравна обстановка, организаторите се надяват, че с промяна на датите ще предложат по-добри условия и здравословна среда. Погрижили са се и за сигурността на всички участници още при разпределението  на площите и проектирането на изложението. Спазени са всички изисквания за дистанция. Ще бъдат осигурени и възможности за водене на бизнес преговори в специални бизнес зони.

Related Articles

За 6 месеца: Затварят за ремонт Бетонния мост в Пловдив

Спират движението и затварят за ремонт Бетонния мост в Пловдив на 15 юни в 12 часа. Срокът за извършване на строителните дейности е шест...

Община Плевен реновира къщата на примата Гена Димитрова в родния Беглеж

Има проект за превръщането на сградата в музей Община Плевен има идея за създаване на музей на оперната прима Гена Димитрова в родното й село...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ