12 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

Новият „Praktis” в Пловдив: Всичко за строителството, дома и градината на цени без конкуренция

Над 50 хиляди артикула за строителство, ремонти, декорация, двор и градина, обзавеждане, техника, селскостопански стоки, железария и инструменти предлага най-новият хипермаркет от веригата „Praktis”, който отвори врати в Пловдив. Магазинът посрещна първите си клиенти с неустоими предложения и с 20 % отстъпка на цените на всички продукти. Подобни оферти с намаления ще има на всеки две седмици, като от тях ще могат да се възползват всички посетители.

В обекта се предлага и богат набор услуги, свързани със строителството. Това дава още една възможност на корпоративните клиенти за намиране на комплексни решения и създаване на нови бизнес контакти.

Идеята да развие верига строителни хипермаркети тип „Направи си сам” е на управителя на компанията Любен Милчев, който вече над 30 години се стреми да представя на българския пазар утвърдени световни и родни брандове в бранша.

Мисията на „Praktis” е да бъде в услуга на Клиента! Затова продуктите са професионално подбрани и отговарят на всички стандарти за качество, заяви Милчев по време на официалното откриване. Построихме магазина за 11 месеца, но реално инвестицията в Пловдив, сме я планирали преди 15 години, подчерта той и допълни, че това е най-бързо развиващият се град в България, отворен към нови идеи за бизнес, култура и спорт.

Инвеститорът е сериозен и аз съм уверен, че успехът на този търговски обект няма да закъснее. До няколко месеца магазинът ще отвее конкуренцията и ще стане номер 1 в страната, каза при откриването кметът на Пловдив Здравко Димитров.

Осмият магазин от веригата „Praktis” в града под тепетата е на бул България №310 и се простира на търговска площ от 7000 кв.м. Разполага с голям паркинг, кафе-ресторант, сервизен център, куриерска фирма и зона за предоставяне на монтажни услуги.

Related Articles

Стартира рехабилитацията на довеждащия водопровод на с. Брестовица

Рехабилитацията на довеждащия напорен водопровод на с. Брестовица, община Родопи вече може да стартира след като на 16.04.2024 г. „Българският ВиК холдинг“ ЕАД и...

Разширяват системата за видеонаблюдение в Бобов дол

Центърът на Бобов дол ще бъде с постоянно видеонаблюдение. За целта Общината отпуска по бюджета допълнителни 21 000 лева, каза пред БНР кметът на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ