32 C
Пловдив
понеделник, юни 24, 2024

Новият „Praktis” в Пловдив: Всичко за строителството, дома и градината на цени без конкуренция

Над 50 хиляди артикула за строителство, ремонти, декорация, двор и градина, обзавеждане, техника, селскостопански стоки, железария и инструменти предлага най-новият хипермаркет от веригата „Praktis”, който отвори врати в Пловдив. Магазинът посрещна първите си клиенти с неустоими предложения и с 20 % отстъпка на цените на всички продукти. Подобни оферти с намаления ще има на всеки две седмици, като от тях ще могат да се възползват всички посетители.

В обекта се предлага и богат набор услуги, свързани със строителството. Това дава още една възможност на корпоративните клиенти за намиране на комплексни решения и създаване на нови бизнес контакти.

Идеята да развие верига строителни хипермаркети тип „Направи си сам” е на управителя на компанията Любен Милчев, който вече над 30 години се стреми да представя на българския пазар утвърдени световни и родни брандове в бранша.

Мисията на „Praktis” е да бъде в услуга на Клиента! Затова продуктите са професионално подбрани и отговарят на всички стандарти за качество, заяви Милчев по време на официалното откриване. Построихме магазина за 11 месеца, но реално инвестицията в Пловдив, сме я планирали преди 15 години, подчерта той и допълни, че това е най-бързо развиващият се град в България, отворен към нови идеи за бизнес, култура и спорт.

Инвеститорът е сериозен и аз съм уверен, че успехът на този търговски обект няма да закъснее. До няколко месеца магазинът ще отвее конкуренцията и ще стане номер 1 в страната, каза при откриването кметът на Пловдив Здравко Димитров.

Осмият магазин от веригата „Praktis” в града под тепетата е на бул България №310 и се простира на търговска площ от 7000 кв.м. Разполага с голям паркинг, кафе-ресторант, сервизен център, куриерска фирма и зона за предоставяне на монтажни услуги.

Related Articles

От София за Бургас: Първият влак с изцяло нови вагони тръгва в събота

Първият влак с изцяло нови вагони тръгва тази събота - 22 юни от София за Бургас, съобщават от БДЖ. Той ще изминава разстоянието между...

За обществено обсъждане: Публикуван е нов законопроект за ВиК

Да бъде запазена социалната поносимост на цената на ВиК услугите за всяка отделна административна област. Това е регламентирано в проекта на нов Закон за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ