24 C
Пловдив
понеделник, септември 25, 2023

Новият Он-лайн Фасаден Конфигуратор на RÖFIX

С новия Фасаден Конфигуратор RÖFIX България разширява своите дигитализирани услуги и удобства към клиентите по отношение на Цветовия си каталог и оформлението на фасадите. Така се предоставя удобна, екологича и икономична алтернатива на досегашното цветово ветрило и мострите.

RÖFIX разширява своята гама от дигитални услуги. С новия Фасаден Конфигуратор клиентите вече могат да опознаят и изпробват разнообразието от материали, цветове и дизайни на RÖFIX продуктите и още по-лесно да подберат най-желания и оригинален резултат според техните идеи. „Досега предимно се работеше с примерни мостри или хартиени цветови каталози, което е по-бавно решение и не дава представа на клиента за цялостната картина на проекта. С фасадния конфигуратор предлагаме на нашите клиенти лесно за използване, дигитално приложение, което е на разположение денонощно. Само с няколко щраквания всеки може да се превърне в дизайнер “, пояснява управителят на RÖFIX България инж. Красимир Христов.

Фасаден конфигуратор – ето как работи

В конфигуратора е възможно да оцветите повърхностите според вашите собствени желания или да им придадете различни структури. Приложението работи както за интериора, така и за фасади на еднофамилни къщи или по-големи жилищни сгради. „Инструментът не само е в помощ на крайният клиент, но също така строителят, интериорният дизайнер или архитектът могат да използват приложението, за да дадат на своите клиенти още по-добри идеи и съвети. Има избор от над 400 цвята от цветовата палитра RÖFIX, както и над 30 структури ”, казва Здравка Кирилова, маркетинг и вързки с обществеността в RÖFIX.    

В допълнение към селекцията от примерни изображения, клиентите могат лесно да качват и редактират снимка на собствената си фасада или вътрешна стена. Различни творчески дигитални инструменти, типични за дизайнерските програми като четки, вълшебни пръчици и пр., придават атрактивност и практичност на приложението. Фасадният конфигуратор предлага и функция за мащабиране или възможност за регулиране на яркостта. След това можете просто да запазите проекта си. Ако все още има нужда от промени, работният файл може да бъде изтеглен и редактиран отново по-късно.

„Важно е да отбележим, че все пак е правилно да се проведе консултация с наш търговски представител или партньор от дистрибуторската ни мрежа, за да може да се изгогви финална мостра на цветовете и структурите според одобрения вече дигитален

проект. Това се прави с цел да няма разминаване в цветовите нюанси и съответно в очакванията на клиента!“, добавя Гергана Чавдарова – продуктов мениджър на RÖFIX България.

Можете да пробвате новият Фасаден Конфигуратор тук:

https://www.roefix.bg/nasoki-i-uslugi/fasaden-konfigurator

 

 

 

Снимки: RÖFIX

 

Related Articles

Решено: Община Минерални бани събаря недовършения Културен дом

От община Минерални бани, хасковска област информират, че е взето решение недовършената сграда за Културен дом да бъде разрушена. Строителството на сградата е започнато...

Създават виртуална карта на изоставените училища в България

Продължава работата по българския павилион на 18-то биенале за архитектура във Венеция, информират от Камарата на архитектите в България. Като част от програмата на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ