32 C
Пловдив
понеделник, юни 24, 2024

Нестандартно! Община обяви конкурс ”Моето решение на проблем в моята община”

Община Етрополе и Клубът на миньора и минното дело при “Елаците-Мед” АД обявяват нестандартен конкурс със задание: ”Моето решение на проблем в моята община”.

В конкурса могат да участват всички желаещи, които имат креативно и изпълнимо решение на даден проблем в общината. Представянето може да бъде под формата на проект, презентация, есе или друга форма. Целта е да се дефинира конкретен проблем и аргументирано предложение за решаването му. Предложенията се изпращат на електронен адрес office.miners.club.etropole@gmail.com до 20 февруари.

“Нека чрез вашите идеи преобразим нашата община!”, призовават от местната администрация. За отличените предложения са предвидени награди.

Related Articles

За обществено обсъждане: Публикуван е нов законопроект за ВиК

Да бъде запазена социалната поносимост на цената на ВиК услугите за всяка отделна административна област. Това е регламентирано в проекта на нов Закон за...

Форум „Специализирани сгради с обществено предназначение“

На специализиран форум, организиран от обучителната платформа BAU Academy, ще се представят и дискутират темите за запазване на културното, здравното и духовното наследство на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ