19 C
Пловдив
събота, април 13, 2024

На 8 юни: „Арена на дамския бизнес“ – форум за жени предприемачи

Предстои второто издание на форума за жени предприемачи в България – „Арена на дамския бизнес“. Събитието ще се състои на 8 юни в Интер Експо Център в София от 10.00 до 18.30 часа. А водеща цел е да подкрепи както дамите в бизнеса, така и предприемаческата екосистема в България.

24 дами предприемачи от цялата страна ще представят себе си и бизнес проектите си пред инвеститори и финансови институции. Да потърсят развитие на бизнеса си чрез финансиране, партньорство, менторство или друг вид подкрепа. Ще се борят техните проекти да бъдат оценени от компетентно жури, съставено от инвеститори, финансови консултанти, успешни предприемачи.

Жените предприемачи ще търсят подкрепа от поканените представители на финансови институции, банки, небанкови фондове, бизнес ангели, частни инвеститори, които също ще вземат участие във форума.

Програмата на форума включва пет тематични панела, в рамките на които дамите ще представят своите бизнес идеи в следните категории:

Инвестиционни проекти; Производство и търговия; Иновации и технологии; Творчески бизнес; Консултантски бизнес.

Всеки един от панелите ще бъде открит от вдъхновяваща дама, доказан предприемач и професионалист в своята сфера.

Водещите на бизнес панелите ще споделят своя бизнес опит, предизвикателствата по пътя – от реализацията на идеята до успешен бизнес продукт, ще насърчат дамите да постигат целите си, дори и в тези сложни в икономически план времена.

В рамките на форума „Арена на дамския бизнес“ ще се проведе и търговско изложение за продукти и услуги на компании, създадени и управлявани от дами.

„Идеята на бизнес форума е не само на сцената да излязат дами, които търсят подкрепа, съдружие, финансиране и партньори, но да го посетят и дами, които желаят да се вдъхновят за бизнес“, разказват организаторите. Това са „Съвет предприемачество и стартъп“ към БТПП;

„Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия“; „Бизнес лейди клуб“; Предприемачи БГ; Менторите БГ и други български и международни партньори.

Програма: тук.

Related Articles

Премахват незаконните каравани по морето

Проверките констатират и заграждане на земя Започват засилени проверки за незаконно разположени кемпери и каравани. Проверките ще са по плажните ивици по Южното Черноморие. На...

Изграждат пречиствателна станция в Свиленград

В Свиленград предстои изграждането на пречиствателна станция за питейна вода. На редовно заседание Общинският съвет гласува единодушно предложението на кмета арх. Анастас Карчев да...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ