23 C
Пловдив
сряда, септември 27, 2023

На 28 март: Обсъждат предложените промени в Закона за пътищата и тол системата

По инициатива на вицепремиера и министър на регионалното развитие и благоустройство Гроздан Караджов на 28 март 2022 г. от 11.00 часа ще се проведе обществено обсъждане на предложените промени в Закона за пътищата и Тарифата за таксите, които се събират за преминаване и ползване на републиканската пътна мрежа.

Поканени са да присъстват всички браншови организации и представители на малките и средните превозвачи в Република България. Работната среща ще се състои в Министерство на регионалното развитие и благоустройството, зала „Пресцентър А“.

Влизането в сградата ще се осъществява при спазване на противоепидемичните мерки и всички участници трябва да носят маски, напомнят от МРРБ.

Обсъжданията могат да се проследят онлайн чрез официалния профил на вицепремиера Гроздан Караджов във Фейсбук.

Related Articles

Избраха победителя в конкурса за Център за експериментално куклено изкуство в Стара Загора

Българо германското NAS Studio спечели първото място в Международния архитектурен конкурс за идеен проект за Център за експериментално куклено изкуство в Стара Загора. Победителят...

Велико Търново: Нова организация на движението в Деня на независимостта

Във връзка с честването на 115 години от обявяване на Независимостта на България и свързаните с празника културни и обществени събития във Велико Търново...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ