8 C
Пловдив
понеделник, април 22, 2024

На 27 януари: Дискутират проекта за тунел под Шипка в Габрово

Дискусия за бъдещето на проекта за тунел под Шипка ще се състои на 27 януари в Габрово. В нея ще участва министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов, предаде БНР.

Публичното говорене по темата за изграждането на тунел под Шипка започна в първите дни на новата година и беше провокирано от изявление на министъра на регионалното развитие Гроздан Караджов за ново проектиране. Последваха реакции и съмнението, че връщането в начална фаза на практика означава спиране на проекта. Хипотезата беше отхвърлена от министър Караджов, който беше поканен за дискусия по темата от местната власт.

Очаква се всички въпроси относно бъдещето на тунела да бъдат изяснени на предстоящото обсъждане. То ще се проведе в рамките на заседанието на местния Общински съвет. Заради ограничения свободен достъп, гражданите могат предварително да зададат своите въпроси онлайн и да проследят дискусията от разстояние.

Related Articles

Втори сме по ръст на цени на жилищата в ЕС

На фона на охлаждането на имотния пазар в редица европейски държави у нас цените на имотите продължават да растат. Според Евростат България е на...

НАП напомня: Българите с имоти в чужбина да ги декларират до 30 април

Националната агенция за приходите напомня на българските граждани, които притежават имоти в чужбина, че са задължени да ги декларират в годишната данъчна декларация за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ