21 C
Пловдив
събота, юни 15, 2024

На 15 юли: Откриват обновената площадка за баскетбол и минифутбол в Ямбол

Обновената площадката за баскетбол и минифутбол в близост до блок 86 в комплекс „Граф Игнатиев“ в Ямбол ще бъде бъде открита на 15 юли (четвъртък) с турнир по стрийтбол, организиран от общината, Общинския съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационния център за борба с наркоманиите. Записването за турнира ще започне на място в 18:00 часа, а откриването ще се състои половин час по-късно.

Площадката отново е готова за игра на баскетбол и футбол, благодарение на общите усилия на бизнеса и община Ямбол. Положената спортна настилка е с дебелина 13 милиметра. Произведена е от швейцарска фирма и е дарена от „Хидравлични елементи и системи“ АД.

За подобряването на условията помогнаха и служители на община Ямбол, които подмениха оградите и осветлението на съоръжението. На игрището предстои да бъдат монтирани баскетболните кошове, вратите за минифутбол и трибуните, за да могат децата могат да я използват пълноценно.

Припомняме, че това е втората спортна площадка в Ямбол, която се изгражда с подкрепата на ямболски фирми.

Related Articles

Безплатно: Събират опасни отпадъци от домакинствата в Асеновград

Кампания за безвъзмездно предаване на опасни отпадъци организира кметството в Асеновград, съобщават от администрацията. Акцията ще се проведе тази събота – 15 юни, от 11...

С над 1 млн. лева: Община Хисаря модернизира Дома за възрастни в Старосел

Община Хисаря започва реализацията на проект по ОП „Национален план за възстановяване и устойчивост“, Компонент „Социално включване“, програма за модернизиране на дългосрочната грижа. Ще...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ