14 C
Пловдив
сряда, октомври 4, 2023

На форум обсъждат икономическото възстановяване от Covid кризата

Експерти на Европейската комисия се включват в годишното издание на Българския икономически форум. Тази година събитието е посветено на икономическото възстановяване от Covid кризата.

В рамките на два дни утвърдени бизнес лидери и икономически експерти дебатират очакванията и прогнозите за българската и европейската икономика по време и след коронакризата. Ефектите от икономическите мерки, които се прилагат към момента и задава ли се икономическо възстановяване също са сред акцентите на дискусията.

В програмата на събитието са включени Масимо Суарди – директор в Генерална дирекция „Икономически и финансови въпроси“ и Свен Схаде – експерт в отдел „Стратегическо планиране и програмиране на програма „Хоризонт Европа“ в генерална дирекция „Научни изследвания и иновации“ на ЕК.

За първи път в 23-годишната си история, форумът се провежда онлайн.

Related Articles

250 млн. лева за жп сектора са пренасочени към други проекти

Над 250 млн. лева от ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура“, които са за железопътни проекти, вече са пренасочени към други видове транспорт. Взехме това...

Приключи ремонтът на Планетариума в Смолян

Ремонтните дейности на Планетариума в Смолян приключиха, съобщиха от пресцентъра на общината. В следващите дни ще поискаме приемателна комисия на база, на която сградата...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ