20 C
Пловдив
вторник, май 28, 2024

На форум обсъждат икономическото възстановяване от Covid кризата

Експерти на Европейската комисия се включват в годишното издание на Българския икономически форум. Тази година събитието е посветено на икономическото възстановяване от Covid кризата.

В рамките на два дни утвърдени бизнес лидери и икономически експерти дебатират очакванията и прогнозите за българската и европейската икономика по време и след коронакризата. Ефектите от икономическите мерки, които се прилагат към момента и задава ли се икономическо възстановяване също са сред акцентите на дискусията.

В програмата на събитието са включени Масимо Суарди – директор в Генерална дирекция „Икономически и финансови въпроси“ и Свен Схаде – експерт в отдел „Стратегическо планиране и програмиране на програма „Хоризонт Европа“ в генерална дирекция „Научни изследвания и иновации“ на ЕК.

За първи път в 23-годишната си история, форумът се провежда онлайн.

Related Articles

В края на май: Започва рехабилитация на пътните настилки във Варна

От 27 май започва рехабилитация на уличната инфраструктура в петте района на Варна. Това стана ясно на извънредна среща с участието на кмета Благомир...

В края на юни: Започва ремонт на Дунав мост при Русе

Дейностите ще продължат две години В края на месец юни започва ремонт на Дунав мост при Русе, обяви пред БНТ министърът на регионалното развитие и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ