25 C
Пловдив
четвъртък, май 30, 2024

На търг: Продават бившия тухларски завод в Червен бряг

Офисът на Националната агенция за приходите в Плевен продава бившия тухларски завод в Червен бряг на търг с тайно наддаване. То ще се състои в сградата на НАП на ул. „Дойран“ 43 на 23 юни, от 10:00 часа.

Имотът е разделен на четири групи. Първата са поземлени имоти с първоначална цена 1 473 063,60 лв. Втората е недвижим имот в Червен бряг с първоначална цена 6795 лв. Третата група е непрекъсната производствена линия с първоначална цена 203 904 лв.

Предлагат се и 31 броя вагони с първоначална цена 16 486,40 лв. Огледът ще се извършва всеки присъствен ден до 17 юни от 09:00 ч. до 17:00 часа. Предложенията за участие в търга се подават до 17 юни. Иска се депозит за участие в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена.

Условията и правилата за провеждане на търга, както и списък на вещите, са на разположение в сградата на НАП и на страницата на агенцията в интернет.

Related Articles

Завърши ремонтът на каскадата „Белмекен – Сестримо – Момина клисура“

Официално приключи ремонтът на ВЕЦ „Сестримо“. С това се отбелязва и финалът на рехабилитацията на цялата каскада „Белмекен–Сестримо–Момина клисура“. ВЕЦ "Сестримо" е част от най-голямата...

Започва кампания за обновяване на НДК

Ръководството на Националния дворец на културата стартира мащабна кампания за обновяване, модернизиране и обживяване на комплекса. Целта е той отново да се превърне в...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ