20 C
Пловдив
неделя, октомври 1, 2023

НАП продава жилища до морето за около 400 лв. за квадратен метър

Апартаменти до морето за около 400 лв. за кв. м продават на търг от Националната агенция за приходи. За продажба са пуснати 10 жилища в гр. Бяла, Варненска област. Един от имотите например, който е с площ 55,8 кв. м е с начална цена 21 250 лв., или само 380 лв. за кв. м. Жилищата са в нова сграда, завършени са на етап шпакловка, а в баните са поставени фаянсови плочки, информира „Труд“. Началните цени в търговете за останалите жилища в Бяла зависят от големината им, но са около 400 лв. за кв. м.

Публичните изпълнители на приходната агенция продават апартаменти в редица градове от страната. Има жилище във Велико Търново, на ул. Стефан Стамболов №59, с площ 67 кв. м, което е пуснато на търг с начална цена 60 750 лв. Апартаментът е двустаен, като в него са направени и някои подобрения. Продава се и жилище от 73,2 кв. м в Шумен, на ул. Марин Дринов №2, с начална цена 63 хил. лв. За двете жилища във Велико Търново и Шумен това е втори опит да бъдат продадени, като цените им са намалени спрямо първоначалните търгове.

За продажба в Шумен е пуснат и още един апартамент – на ул. „Жечко Спиридонов” №3. Той е от 37,6 кв. м, а началната му цена е 20 600 лв.

В Плевен на ул. Копривщица №9А е обявен за продажба апартамент на първия етаж в жилищна сграда на етап „груб строеж” с площ 91,97 кв. м. Жилището се състои от спалня, дневна с бокс, детска стая и две бани с тоалетни, като към него има и мазе с площ 7,80 кв. м.

Интерес за бизнеса представлява административна сграда в София, на четири етажа на етап „груб строеж”, със застроена площ от 238,44 кв. м, и разгъната застроена площ 1100,18 кв. м. Тя е на ул. Оралица №29 и е пусната на търг от НАП с начална цена 1,15 млн. лв.

В София за продажба са обявени и три места за паркиране в двор към жилищна сграда на ул.”Тодор Кожухаров” №16 като началната им цена е по 6500 лв.

Related Articles

Столична галерия показва „Дом Мечта“

Артисти откриват пресечната точка между изкуство и дизайн "Домът мечта“ представя съжителството на изкуство и дизайн под един покрив. Експозицията в галерия „КО-ОП“ е от...

На форум: Експерти дискутират бъдещето на световното културно наследство

Конфиндустрия България и Посолството на Италия в България, в сътрудничество с Италианския културен институт, Камарата на архитектите в България, Камарата на строителите в България...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ