34 C
Пловдив
сряда, юни 19, 2024

Напредва подготовката на Архитектурно-строителна седмица 2022

Напредва подготовката на изложението Архитектурно-строителна седмица, като организаторите планират издание 2022 да е на живо. То ще е в надграден формат, включващ АТЕСТ Експо в симбиоза с ЕКСПОМЕБЕЛ.

Форумът ще се проведе от 30 март до 2 април. За 22-ри път изложението предоставя уникална екосистема в Интер Експо Център. Миналогодишното издание доказа категоричната необходимост от контакта на живо. Сега отново на 14 000 кв.м в изложбени зали и на открити площи специализираното изложение ще даде възможност за лична среща на производители, доставчици, дистрибутори, клиенти, иноватори и браншовите организации. Ще се презентират новостите в много сфери като: „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство и оборудване“, „Сградна автоматизация”, “ОВиК”, “Smart системи”.

За първи път – АТЕСТ Експо

Благодарение на Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ), на над 6000 кв.м присъстващите ще се запознаят с най-новите предложения при едрата строителна техника и строителна механизация.

Инвестиране и застраховане

Строителството във всичките му аспекти е съпроводено от кредитиране, инвестиции и застраховане. За максимална полза на бизнеса, на тези три ключови инструмента ще бъде посветена цяла отделна секция от предстоящото изложението.

Три изложения под един покрив

В рамките на Архитектурно-строителна седмица и АТЕСТ Експо, в същия период ще се проведе и изложение ЕКСПОМЕБЕЛ. Изложението, посветено на мебелната промишленост, интериорния дизайн и обзавеждането, по един логичен начин затваря кръга на процесите в екосистемата, свързани с изграждането на сградите и съоръженията и тяхното финализиране.

 

Related Articles

УАСГ с готовност за разкриване на филиал в Бургас

Кметът на Община Бургас Димитър Николов презентира пред ректора на Университета по архитектура, строителство и геодезия /УАСГ/ доц. д-р арх. Гичка Кутова- Каменова и...

Общините ще избират между 3 модела за изчисление на такса битови отпадъци

Основни стъпки по прилагането на новите правила за изчисляване на такса битови отпадъци (ТБО) беше тема от втория ден за Националната среща на финансистите...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ