5 C
Пловдив
сряда, февруари 21, 2024

Напредва подготовката на Архитектурно-строителна седмица 2022

Напредва подготовката на изложението Архитектурно-строителна седмица, като организаторите планират издание 2022 да е на живо. То ще е в надграден формат, включващ АТЕСТ Експо в симбиоза с ЕКСПОМЕБЕЛ.

Форумът ще се проведе от 30 март до 2 април. За 22-ри път изложението предоставя уникална екосистема в Интер Експо Център. Миналогодишното издание доказа категоричната необходимост от контакта на живо. Сега отново на 14 000 кв.м в изложбени зали и на открити площи специализираното изложение ще даде възможност за лична среща на производители, доставчици, дистрибутори, клиенти, иноватори и браншовите организации. Ще се презентират новостите в много сфери като: „Довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“, „Индустриално строителство и оборудване“, „Сградна автоматизация”, “ОВиК”, “Smart системи”.

За първи път – АТЕСТ Експо

Благодарение на Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ), на над 6000 кв.м присъстващите ще се запознаят с най-новите предложения при едрата строителна техника и строителна механизация.

Инвестиране и застраховане

Строителството във всичките му аспекти е съпроводено от кредитиране, инвестиции и застраховане. За максимална полза на бизнеса, на тези три ключови инструмента ще бъде посветена цяла отделна секция от предстоящото изложението.

Три изложения под един покрив

В рамките на Архитектурно-строителна седмица и АТЕСТ Експо, в същия период ще се проведе и изложение ЕКСПОМЕБЕЛ. Изложението, посветено на мебелната промишленост, интериорния дизайн и обзавеждането, по един логичен начин затваря кръга на процесите в екосистемата, свързани с изграждането на сградите и съоръженията и тяхното финализиране.

 

Related Articles

МРРБ стартира процедура за присъждане на Евро етикет за иновации и добро управление в общините

МРРБ стартира Седма процедура за присъждане на Европейски етикет за иновации и добро управление на местно ниво на български общини за периода 2024-2026 година....

Атласът на недвижимото културно наследство на България е достъпен онлайн

Атлас на недвижимите културни ценности в България е достъпен от днес на интернет страницата на Националния институт за недвижимо културно наследство. Действащата му бета...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ