13 C
Пловдив
сряда, септември 27, 2023

Наемите на държавни и общински имоти намаляват

С оглед да се подпомогнат наемателите на държавни и и общински имоти по време на извънредното положение и два месеца след отмяната му, ще плащат по-малко.

Това важи за тези физически и юридически лица, които са намалили или преустановили дейността си в тези имоти заради ограничителните мерки срещу разпространението на коронавируса. Тази поправка записаха депутатите в промени в Закона за мерките и действията на извънредното положение по искане на ОП.

Въведените ограничителни мерки имат критични последици върху икономиката на страната, увеличаване на безработицата, увеличаване на дълговете на хората, намаляването на техните доходи и респективно на качеството на живот. В тази тежка ситуация за бизнеса и хората има нужна от целенасочена законодателна държавна подкрепа, мотивират се патриотите.

Related Articles

АПИ: Разширяваме 20 първокласни пътни участъка до скоростни пътища

„Един от ключовите приоритети, залегнали в бюджета на Агенция „Пътна инфраструктура“ за следващата година, е възлагането на идейни проекти с пълни геоложки проучвания и...

Велико Търново: Нова организация на движението в Деня на независимостта

Във връзка с честването на 115 години от обявяване на Независимостта на България и свързаните с празника културни и обществени събития във Велико Търново...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ