14 C
Пловдив
понеделник, февруари 26, 2024

Над 100 автомобила се включват в Ретро парад в Перник

Ретро парад ще има на 25 юни в Перник. Организатор е автомобилен ретро клуб „Авангард“, с подкрепата на община Перник и под патронажа на кмета Станислав Владимиров, съобщиха от клуба.

Очаква се в шествието да се включат над 100 автомобила и мотори от всякаква националност и възраст. Те ще дефилират на бавен ход от сградата на община Перник до централния градски площад. За участниците с Голфове ще бъде отделена специална секция за паркиране. В духа на пернишкия хумор те ще се състезават за награда за най-добър Голф.

Организаторите са подготвили множество специални награди, съобразени с традициите в града. Призьорите ще получат престижното местно отличие „Златен винкел“. Ще бъде връчена и купа „Перник“ на автомобил от региона.

Предвидена е богата музикална програма, а Подземният минен музей ще приема безплатно посетители през целия ден.

Парадът ще продължи с автопоход до Рилския манастир.

Related Articles

Ремонтират спирки в столичния район „Студентски“

До 1 март трябва да приключи ремонтът на спирките на градския транспорт в столичния район „Студентски“. Дейностите са част от договора за поддръжка на...

Община Троян с 4 нови проекта

Община Троян подготвя четири нови проекта за включване в Инвестиционната програма за 2024 г. Това са предложенията за изграждане на трасе за писта за...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ