23 C
Пловдив
сряда, септември 27, 2023

Над 100 автомобила се включват в Ретро парад в Перник

Ретро парад ще има на 25 юни в Перник. Организатор е автомобилен ретро клуб „Авангард“, с подкрепата на община Перник и под патронажа на кмета Станислав Владимиров, съобщиха от клуба.

Очаква се в шествието да се включат над 100 автомобила и мотори от всякаква националност и възраст. Те ще дефилират на бавен ход от сградата на община Перник до централния градски площад. За участниците с Голфове ще бъде отделена специална секция за паркиране. В духа на пернишкия хумор те ще се състезават за награда за най-добър Голф.

Организаторите са подготвили множество специални награди, съобразени с традициите в града. Призьорите ще получат престижното местно отличие „Златен винкел“. Ще бъде връчена и купа „Перник“ на автомобил от региона.

Предвидена е богата музикална програма, а Подземният минен музей ще приема безплатно посетители през целия ден.

Парадът ще продължи с автопоход до Рилския манастир.

Related Articles

Старт: Първа копка на спортни зали за 7 млн. лева в Пловдив

Тренировъчният център за баскетбол и волейбол ще бъде в район „Западен” С церемония „Първа копка“ започва изграждането на две спортни зали с топла връзка в...

Новите програми за сградно обновяване започват с 9 млн. лв. за БАН

Българската академия на науките ще получи първите над 9 млн. лв. за повишаване на енергийната ефективност на три научни комплекса в София по новите...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ