16 C
Пловдив
събота, април 20, 2024

МРРБ ще проведе среща с превозвачите

По покана на вицепремиера и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов днес-19 май 2022 г., от 10.00 часа ще се проведе среща с представители на транспортния бранш. На нея ще бъдат обсъдени въпроси във връзка с работата на тол системата.

Разговорът е в продължение на проведената среща на министър-председателя Кирил Петков, вицепремиера Гроздан Караджов и министъра на транспорта Николай Събев с представители на бранша.

На предстоящата среща са поканени да присъстват всички браншови организации и представители на малките и средните превозвачите в Република България. Работната среща ще се състои в Министерство на регионалното развитие и благоустройството, зала „Пресцентър А“.

Related Articles

Стартира рехабилитацията на довеждащия водопровод на с. Брестовица

Рехабилитацията на довеждащия напорен водопровод на с. Брестовица, община Родопи вече може да стартира след като на 16.04.2024 г. „Българският ВиК холдинг“ ЕАД и...

Първата градска градина в България, създадена 1878 г. в Пловдив, грейва след основен ремонт

От 19 до 21 април ще бъдат празниците за официалното откриване на обновения парк Церемонията по откриването на обновения парк в Пловдив, който е Първата...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ