21 C
Пловдив
сряда, септември 27, 2023

Министър Гроздан Караджов хвърли оставка

Гроздан Караджов е депозирал оставката си като министър на регионалното развитие. Информацията бе потвърдена от министъра на иновациите Даниел Лорер. „Доколкото знам, има една депозирана оставка – на министър Караджов. Сега чакаме да видим мнението на останалите дали искат да работят за България или да са част от шоуто“, коментира той пред журналисти.

„Въпросът е кой иска да бъде с нас на страната на България и кой иска да прави шоу. Споразумението е идентично за всички. Който не иска да работи за тези принципи, а държи на 6 милиарда за пътища, нека го каже честно.“, допълни той.

Все още няма официално изявление от Караджов, но по-рано днес от пресцентъра на МРРБ съобщиха, че в днес той ще даде пресконференция. Най-вероятно на нея министърът ще обяви оставката си.

Related Articles

Атрактивни пейки показват забележителностите и туристическите обекти в Симитли

Красиви пейки разказват за природните забележителности и туристическите обекти в община Симитли. Те са с атрактивна форма на книга и са разположени на различни...

Строят изложбена зала към Историческия музей в Свиленград

Нова сграда ще увеличи експозиционната част на Историческия музей в Свиленград. Едноетажната постройка ще е в двора на музея до съществуващата сграда, като ще...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ