11 C
Пловдив
сряда, февруари 28, 2024

Министър Гроздан Караджов хвърли оставка

Гроздан Караджов е депозирал оставката си като министър на регионалното развитие. Информацията бе потвърдена от министъра на иновациите Даниел Лорер. „Доколкото знам, има една депозирана оставка – на министър Караджов. Сега чакаме да видим мнението на останалите дали искат да работят за България или да са част от шоуто“, коментира той пред журналисти.

„Въпросът е кой иска да бъде с нас на страната на България и кой иска да прави шоу. Споразумението е идентично за всички. Който не иска да работи за тези принципи, а държи на 6 милиарда за пътища, нека го каже честно.“, допълни той.

Все още няма официално изявление от Караджов, но по-рано днес от пресцентъра на МРРБ съобщиха, че в днес той ще даде пресконференция. Най-вероятно на нея министърът ще обяви оставката си.

Related Articles

Обсъждат концепцията за интегрирано териториално развитие на Лом, Димово и Оряхово

На 23 февруари в Лом ще се проведе обществено обсъждане на концепцията за интегрирано териториално развитие на Лом, Димово и Оряхово. Срещата се организира...

Предстои конкурс за нов главен архитект на София

Кметът на София Васил Терзиев иска нов главен архитект на столицата на мястото на арх. Здравко Здравков, който бе избран на поста през 2016...

Община Троян с 4 нови проекта

- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ