21 C
Пловдив
събота, юни 15, 2024

Министър Гроздан Караджов хвърли оставка

Гроздан Караджов е депозирал оставката си като министър на регионалното развитие. Информацията бе потвърдена от министъра на иновациите Даниел Лорер. „Доколкото знам, има една депозирана оставка – на министър Караджов. Сега чакаме да видим мнението на останалите дали искат да работят за България или да са част от шоуто“, коментира той пред журналисти.

„Въпросът е кой иска да бъде с нас на страната на България и кой иска да прави шоу. Споразумението е идентично за всички. Който не иска да работи за тези принципи, а държи на 6 милиарда за пътища, нека го каже честно.“, допълни той.

Все още няма официално изявление от Караджов, но по-рано днес от пресцентъра на МРРБ съобщиха, че в днес той ще даде пресконференция. Най-вероятно на нея министърът ще обяви оставката си.

Related Articles

Пак нови разписания и маршрути на влакове заради ремонта на гара София

От понеделник - 17 юни, влизат в сила промени в разписанията и маршрутите на някои влакове, други няма да се движат, но пътниците ще...

Строят едното платно на „Струма“ извън Кресненското дефиле

МОСВ даде зелена светлина за проекта Министерството на околната среда и водите (МОСВ) даде зелена светлина за изграждането на едното платно на автомагистрала "Струма" извън...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ