21 C
Пловдив
събота, юни 15, 2024

Министърът на регионалното развитие Гроздан Караджов очаква граждани на първа среща

Новият вицепремиер и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов, пръв от новия кабинет, обяви приемен ден за среща с гражданите.

Като вицепремиер и министър на регионалното развитие и благоустройството всяка седмица ще имам приемен ден, в който граждани ще могат да ми задават въпроси и да обсъждат проблеми от компетентността на министерството“, написа Караджов в профила си в социалните мрежи. Продължителността на срещите ще бъде до 30 минути, уточни той.

Първата лична среща с граждани ще е още тази седмица, на 18 декември /събота/ от 9:00 до 13 часа.

Срещите ще се провеждат в сградата на МРРБ – гр. София, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 17-19, при спазване на всички противоепидемични мерки.

Всеки гражданин, желаещ да лично да обсъди проблеми, свързани с ресора на регионалното министерство, може да запази час на телефон 02/ 9405430 или на имейл: press@mrrb.government.bg.

Related Articles

Изграждат нов пешеходен мост над р.Струма в Перник

Започна строителството на новия пешеходен мост над река Струма на ул. "Св. св. Кирил и Методий" при кварталите „Димова махала“ и „Хумни дол“. В...

Как се произвежда енергия в дома показват на Празник на слънцето в кв. „Факултета“

Как всеки може да произвежда енергия в дома си показват на Празник на слънцето в софийския квартал „Факултета“. Фотоволтаичните системи за балкони и фасади...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ