8 C
Пловдив
понеделник, април 22, 2024

Международната академия на архитектурата очаква проекти за две изложби-конкурси

Международната академия на архитектурата (МAA) обявява две международни изложби, информират от КАБ. Български творци могат да участват в следните форуми :

Изложба-конкурс на архитектурни проекти и реализации

Изложба-конкурс на студентски дипломни проекти

Крайният срок за регистрация, подаване на проекти за двата конкурса и внасяне на такси е 05.10.2020 г. Членове на журито на двете изложби-конкурси са:

1. Юхани Паласмаа (Финландия)

2. Ричард Ингланд (Малта)

3. Чезаре Мария Казати (Италия)

4. Брайън Спенсър (САЩ)

Изложбите ще се проведат в периода 16-27 ноември 2020 г. в Университета по архитектура, строителство и геодезия, София, България.

Победителите ще бъдат обявени на официална церемония по награждаването на 27 ноември. Те ще получат международни почетни награди, както и лауреатски грамоти от президента на Международната академия на архитектурата – акад. Амедео Скиатарела.

Related Articles

Община Видин става част от Националната камара на минералните води

Членството на Община Видин в Националната камара на минералните води в Република България гласуваха единодушно общинските съветници на редовна сесия на местния парламент. Кметът Цветан...

С научен форум отбелязват Международния ден за опазване на недвижимото културното наследство

Национална научна конференция под наслов „Културното наследство на Тутракан и неговото място в добруджанската история“ ще се проведе на 18 и 19 април в...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ