15 C
Пловдив
сряда, май 22, 2024

Международен панаир Пловдив е домакин на форум за социална и солидарна икономика

Над 100 социални предприятия и кооперации ще вземат участие в Юбилейния десети форум за социална и солидарна икономика. Събитието ще се проведе в Международен панаир Пловдив от 20 до 23 юни 2022 година. То се организира от Националния съюз на трудово-производителни кооперация, Министерството на труда и социалната политика и Международен панаир Пловдив.

По традиция изложението минава при изключителен интерес както от страна на изложителите, така и на потребителите. За пловдивчани и гости на града то е очаквано и желано събитие, защото могат да пазаруват висококачествени стоки на изгодни цени от български производители. Богат асортимент на детски дрехи, дамско и мъжко облекло, стоки за бита и ежедневните потребности ще бъдат достъпни на щандовете в палата №11.

Форумът е утвърден с мисията си да подкрепя социалните предприятия и трудово-производствени кооперации. Десетото му юбилейно издание съхранява тази традиция и надгражда формата с още по-богата съпътстваща програма. Планирани са множество научно-практически мероприятия, посветени на целта да се подпомогнат субектите на социалната и солидарна икономика. В различните делови формати ще се включат министри, представители на европейските институции, учени и експерти в областта на социалната политика, корпоративната социална отговорност и финансовите инструменти в помощ на социалния бизнес. Входът е свободен за целия период на изложението!

Related Articles

Банско и Якоруда участват в проект на ЮНЕСКО за опазване на културното наследство

Регионалният център на ЮНЕСКО за Югоизточна Европа в София е част от мрежата центрове на световната организация с основна задача да опазва и помага...

АПИ с 16 концепции за интегрирано градско развитие

Агенция „Пътна инфраструктура“ кандидатства с 16 проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“ по Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027 г. Общият бюджет на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ