2 C
Пловдив
неделя, декември 10, 2023

Международен панаир Пловдив е домакин на форум за социална и солидарна икономика

Над 100 социални предприятия и кооперации ще вземат участие в Юбилейния десети форум за социална и солидарна икономика. Събитието ще се проведе в Международен панаир Пловдив от 20 до 23 юни 2022 година. То се организира от Националния съюз на трудово-производителни кооперация, Министерството на труда и социалната политика и Международен панаир Пловдив.

По традиция изложението минава при изключителен интерес както от страна на изложителите, така и на потребителите. За пловдивчани и гости на града то е очаквано и желано събитие, защото могат да пазаруват висококачествени стоки на изгодни цени от български производители. Богат асортимент на детски дрехи, дамско и мъжко облекло, стоки за бита и ежедневните потребности ще бъдат достъпни на щандовете в палата №11.

Форумът е утвърден с мисията си да подкрепя социалните предприятия и трудово-производствени кооперации. Десетото му юбилейно издание съхранява тази традиция и надгражда формата с още по-богата съпътстваща програма. Планирани са множество научно-практически мероприятия, посветени на целта да се подпомогнат субектите на социалната и солидарна икономика. В различните делови формати ще се включат министри, представители на европейските институции, учени и експерти в областта на социалната политика, корпоративната социална отговорност и финансовите инструменти в помощ на социалния бизнес. Входът е свободен за целия период на изложението!

Related Articles

Спасяват 100-годишна сграда в Пловдив с благотворителен концерт в неделя

Пловдивското певческо дружество "Ангел Букорещлиев" и приятели организират на 10 декември (неделя) „Благотворителен концерт – матине“ с кауза за набиране на средства за реставрация...

Реконструкцията на Дондуковата градина в Пловдив върви по план

Три фонтана, водна каскада, лапидариум, две детски площадки, осветление, пейки и нова растителност ще има в най-стария парк в града Ремонтът на Дондуковата в Пловдив...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ