17 C
Пловдив
събота, юни 10, 2023

Кръгла маса-дискусия: „Мебелна индустрия – прогнози 2022 г.“

Предстои кръгла маса-дискусия на тема „Мебелна индустрия – прогнози 2022 година“. Събитието ще се проведе на 1 февруари в Българската търговско-промишлена палата на ул. „Искър“ 9 в София. То се организира от Асоциацията на интериорните дизайнери в България и Съветът на браншовите организации към БТПП.

Форумът има за цел да подпомогне обединяването на бизнеса и образованието, събирайки представители на водещи институции, университети и професионалните среди. Поканени за участие са представители на бизнеса, браншови организации, институции и университети от страната.

ПРОГРАМА:

17:00-19:00 часа: Кръгла маса-дискусия

19:00-19.30 часа: Регистрация

19.30 – 20.30: Кратко представяне на всички гости

20.30 – 22.00: Коктейл и нетуъркинг

Входът е с куверти

Бизнес вечери в Палатата“ са поредица от събития с цел създаване на нови бизнес контакти. Провеждането им е съобразено с актуалните противоепидемични мерки.

Related Articles

АПИ с ново ръководство

Със заповед на министъра на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков, за председател на Управителния съвет на АПИ е назначен инж. Ясен Йорданов. Членове...

Божествен лик се появи при градежа на новия храм в „Тюлбето“

Напредва строителството на новия православен храм в местността „Тюлбето“ край Казанлък. Инициатори на начинанието са журналистът Мартин Карбовски и екипът му. Градежът на духовната...
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ