20 C
Пловдив
вторник, май 28, 2024

Кръгла маса-дискусия: „Мебелна индустрия – прогнози 2022 г.“

Предстои кръгла маса-дискусия на тема „Мебелна индустрия – прогнози 2022 година“. Събитието ще се проведе на 1 февруари в Българската търговско-промишлена палата на ул. „Искър“ 9 в София. То се организира от Асоциацията на интериорните дизайнери в България и Съветът на браншовите организации към БТПП.

Форумът има за цел да подпомогне обединяването на бизнеса и образованието, събирайки представители на водещи институции, университети и професионалните среди. Поканени за участие са представители на бизнеса, браншови организации, институции и университети от страната.

ПРОГРАМА:

17:00-19:00 часа: Кръгла маса-дискусия

19:00-19.30 часа: Регистрация

19.30 – 20.30: Кратко представяне на всички гости

20.30 – 22.00: Коктейл и нетуъркинг

Входът е с куверти

Бизнес вечери в Палатата“ са поредица от събития с цел създаване на нови бизнес контакти. Провеждането им е съобразено с актуалните противоепидемични мерки.

Related Articles

Пускат атракционен бус за 24 май до „Хисарлъка“ в Кюстендил

Атракционен бус ще бъде пуснат на 24 май от пл. "Велбъжд" до „Хисарлъка“ над Кюстендил. Возилото е със специална конструкция и е закупено и...

Община Созопол проектира водопровод от м. Бялата вода до с. Индже войвода

Община Созопол се ангажира да изработи проект за нов водопровод от водоема в местността Бялата вода до с. Индже войвода. Това съобщи кметът на...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ