20 C
Пловдив
неделя, октомври 1, 2023

Конференция „Digital Sofia – умният град: отговорни и устойчиви решения за интелигентен растеж“

Конференция „Digital Sofia – умният град: отговорни и устойчиви решения за интелигентен растеж“ организират Столична община (СО), Столична общинска агенция за приватизации и инвестиции (СОАПИ) и Фондация „Дигитална България”, като част от WEBIT IMPACT FORUM – Summer Edition.

Форумът цели да засили осведомеността за приложението на технологиите в живота на един град, чрез които той се превръща в „умен“.

Панелите, включени в програмата са:

* Говори Общината: Дигитална трансформация на София като умен град;

* Говори Бизнесът: Скалируеми иновативни бизнес решения в градска среда за „по-умен” живот.

Събитието ще се проведе на 28 юни от 10:30 до 14:15 ч. в Зала 3.2 на НДК, гр. София.

„Digital Sofia“ очаква да събере на едно място над 300 представители от министерства, общинска администрация, общински предприятия, общински съветници, районни кметове, зам.-кметове на ключови ресори, гости от държавни регулаторни органи, представители на ИКТ сектора, телекоми, инвеститори, финансовата, академична и бизнес общност.

Related Articles

Монтират зарядни станции за електромобили в Габрово

Община Габрово подписа договор с дружеството „ФИНЕС – 2“ ЕООД за поставяне на 3 броя колонки за зареждане на електрически превозни средства с включени...

На форум: Експерти дискутират бъдещето на световното културно наследство

Конфиндустрия България и Посолството на Италия в България, в сътрудничество с Италианския културен институт, Камарата на архитектите в България, Камарата на строителите в България...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ