8 C
Пловдив
понеделник, април 22, 2024

Конференция „Digital Sofia – умният град: отговорни и устойчиви решения за интелигентен растеж“

Конференция „Digital Sofia – умният град: отговорни и устойчиви решения за интелигентен растеж“ организират Столична община (СО), Столична общинска агенция за приватизации и инвестиции (СОАПИ) и Фондация „Дигитална България”, като част от WEBIT IMPACT FORUM – Summer Edition.

Форумът цели да засили осведомеността за приложението на технологиите в живота на един град, чрез които той се превръща в „умен“.

Панелите, включени в програмата са:

* Говори Общината: Дигитална трансформация на София като умен град;

* Говори Бизнесът: Скалируеми иновативни бизнес решения в градска среда за „по-умен” живот.

Събитието ще се проведе на 28 юни от 10:30 до 14:15 ч. в Зала 3.2 на НДК, гр. София.

„Digital Sofia“ очаква да събере на едно място над 300 представители от министерства, общинска администрация, общински предприятия, общински съветници, районни кметове, зам.-кметове на ключови ресори, гости от държавни регулаторни органи, представители на ИКТ сектора, телекоми, инвеститори, финансовата, академична и бизнес общност.

Related Articles

Първата градска градина в България, създадена 1878 г. в Пловдив, грейва след основен ремонт

От 19 до 21 април ще бъдат празниците за официалното откриване на обновения парк Церемонията по откриването на обновения парк в Пловдив, който е Първата...

Първата фотоволтаична система върху общинска сграда изградиха във Враца

Със собствени бюджетни средства Община Враца изгради първата си фотоволтаична система за собствено потребление върху общински обект, съобщиха от местната управа. Централата е разположена...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ