29 C
Пловдив
четвъртък, юни 13, 2024

Конференция „Тенденции и новации в областта на сградните обвивки“

Българската асоциация на фасадната индустрия организира конференция на тема: „Тенденции и иновации в областта на сградните обвивки“. Тя ще се проведе в периода 7-9 юни 2024 г. в хотел „Хаят”, Правец.

На форума ще бъдат представени тенденциите в областта на прозорците и фасадите на европейския пазар. Ще се дискутира ролята на изкуствения интелект в индустрията, практиките и решенията в изпълнението на вентилируеми фасади. Ще се направи сравнение на материали за прозоречни конструкции по отношение на жизнен цикъл, рециклиране и екологичен отпечатък.

Сред темите в програмата са и: „Иновации в праховите покрития“, „Технически изисквания за физическа сигурност на строежите“, Структуриран и печеливш бизнес чрез дигитализация“.

Предвидени са и срещи на професионалните секции в БАФИ.

Related Articles

Заради авариен ремонт: Променят организацията на движение на Дунав мост

От 11 до 15 юни се променя организацията на движение на Дунав мост при Русе за авариен ремонт на настилката. За изкърпването й поетапно...

Изграждат нов пешеходен мост над р.Струма в Перник

Започна строителството на новия пешеходен мост над река Струма на ул. "Св. св. Кирил и Методий" при кварталите „Димова махала“ и „Хумни дол“. В...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ