Клубът на дизайнера с дискусия за ролята на текстила в интериора

0

Интериорен текстил“ е фокусът на юлското издание на Клуб на дизайнера, организиран от Асоциация на интериорните дизайнери в България. То ще се проведе тази сряда, 14 юли, от 18:30 часа. Форумът цели да даде ориентир за актуалните трендове в сферата на текстила в обзавеждането. Ще даде отговор на въпросите „Защо материите имат значение?“ и „Кои са най-новите тенденции в интериорния текстил?“

             

Участие в събитието ще вземат доказани експерти, преподаватели и дизайнери. Те ще проведат дискусия за изобилието от материи и цветове, традиционни занаятчийски техники и модерни и иновативни решения в дизайна на текстил за интериора.

Сред участниците са: интериорните дизайнери Румяна Кирова /AR project/ и Елена Карлова /ECLECTIC DESIGN/, Велина Статкова – текстилен и интериорен дизайнер /Atelier Design/ и д-р Мила Стоева – хоноруван преподавател в НАТФИЗ и създател на Contextart.net. Участие ще вземат и Ния Якимова – живописец, график и текстилен десенатор и Стоян Ковачев – управител на „Кате Интернешънъл“, чийто шоурум домакинства събитието.

 

ВАШИЯТ ОТГОВОР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете името си