14 C
Пловдив
понеделник, май 20, 2024

Класация: Сан Франциско е най-добрият град за живеене в света

Най-добрият град за живеене за 2021-а година е Сан Франциско. Изданието Time Out обяви традиционната си класация за най-добрите градове в света. Тя е изготвена на база ежегодните проучвания сред близо 30 000 жители на градовете по целия свят.

Тази година съдиите в Time Out Index са взели предвид и няколко допълнителни фактора. Те включват обществени проекти, достъп до зелени площи и устойчивост.

Търсехме градовете, които мислеха не само за тук и сега, но и за бъдещето. Тези, които правят живота по-добър както за нас, така и за нашите внуци “, казват от екипа на провелите допитването за класацията.

Припомняме, че през 2017-а в друга класация отново Сан Франциско оглави листата на градовете с най-здравословен начин на живот в САЩ. Градът бе класиран под номер едно в категорията храна и трети по зелени площи, велоалеи, пешеходни пътеки и паркове.

 

Related Articles

Фонд ФЛАГ финансира подготовка на проектни предложения

Фонд ФЛАГ отпуска заеми за подготовка на проекти по програми, финансирани със средства на ЕС, от българското правителство или други международни програми. Допустими кредитоискатели са...

Обсъдиха разширяването на Столичния околовръстен път от бул. България“ до АМ „Струма“

Необходимите действия във връзка с разширяването на Столичния околовръстен път между бул. „България“ и автомагистрала „Струма“ обсъдиха на среща министърът на регионалното развитие и...
- Реклама -spot_img

ПОСЛЕДНИ

НАЙ-ЧЕТЕНИ